REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 

Västra Järnbrott

Västra Järnbrott

Vastra-JarnbrottVästra Järnbrott är ett av de verkliga drömlägena i Göteborg. Cykelavstånd till havet och bekvämt promenadavstånd till Frölunda Torg, ett av regionens mest välsorterade köpcentrum med bl a varuhus, livs, systembolag och massor av specialbutiker. I direkt anslutning finns även Frölunda kulturhus med bibliotek, simhall och teater.

I Västra Järnbrott finns både låghus och höghus. I trevåningshuset ”Käppen” finns det i huvudsak treor. Alla med balkong eller uteplats. Gården är en stor bilfri parkanläggning med lekplatser, gräsmattor och bollplan.

Prismahuset på Norra Dragspelsgatan 20
Lägenheterna är modernt utrustade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Idealiskt boende för singeln, den lilla familjen eller er som sålt huset och nu vill bo bekvämt i hyresrätt. Högst upp i huset finns en stor takterrass på över 30 kvadrat meter som alla har tillgång till. Träffa dina grannar på en kopp kaffe eller bara njut av den vidsträckta utsikten ut över havet. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare. De flesta lägenheter har inglasad balkong, så att du kan utnyttja den i alla väder.

I Prismahuset har vi infört individuell mätning och debitering av varmvatten. Läs mer om IMD här.

 

Boendeinformation

Tvättstugor: Tvättstugor finns antingen på bottenplan i fastigheten eller fristående på gården. Kontakta din fastighetsvärd för frågor som gäller tvättstugan eller behöver en bokningsbricka eller nyckel. Tvättstugorna är delvis utrustade med digitalt bokningssystem samt bokningstavla med markeringslås.

Parkering: Både uteplatser och garage finns för uthyrning. Kontakta din fastighetsvärd om du behöver en uteplats. Garage söker du via denna länk: Lediga garage

Sophantering: Här finns det soprum i anslutning till varje trapphus. På Norra och Södra Dragspelsgatan lämnar man sitt avfall i tillhörande soprum. Soprummen är låsta och för att komma in behöver man sitt Bokort. I Käppen finns moloker i anslutning till husen.

Läs mer om vad som är på gång i ditt område.

Kontakt
Boservice
Besöksadress: Norra Dragspelsgatan 20
Besökstid: vardagar kl. 8-9, samt första helgfria tisdagen varje månad, kl. 16-18 (ej jun-aug).
Hannele, tel 031-731 57 01 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
N:a Dragspelsgatan 4-14

 

Ulf, tel 031-731 57 03 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
S:a Dragspelsgatan 37-43
N:a Dragspelsgatan 16-20

Peter, tel 031-731 57 02 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
S:a Dragspelsgatan 20-28
N:a Dragspelsgatan 9-31

Shazad, tel 031-731 57 13 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
Pianogatan 2-84
N:a Dragspelsgatan 1-7

När fastighetsvärden är ute och gör arbeten så kan telefonen vara kopplad till vårt Kundcenter som tar emot ditt ärende.

Uthyrare Eva
Telefon: 031-731 57 12, måndag - fredag, 8-12, 13-16
Uthyrare Katarina
Telefon: 031-731 50 83, måndag - fredag, 8-12, 13-16
Kontakta din lokala uthyrare om du är hyresgäst hos Bostadsbolaget och har frågor om uthyrning i andra hand, byta lägenhet, uppsägning och liknande.
Hyresdebiterare
Telefon: 031-731 60 20, måndag - fredag, 8-12, 13-16
Kontakta din lokala hyresdebiterare om du undrar något som rör din hyra.
Nyheter
Brand på Pianogatan

Under måndagmorgonen kallades Räddningstjänsten till Pianogatan 18 i Västra Järnbrott för att släcka en fullt utvecklad brand. En person fick föras till sjukhus. ... Läs mer

Bygget vid Radiotorget går in i nästa fas

Nu har arbetet med de nya bostäderna kommit igång på riktigt. Rivningen av Forumhuset och butikerna på västra sidan av torget pågår och sprängningsarbetet på berget bakom torget har också startat. ... Läs mer

Uppsummering av informationsmöte tillståndsparkering

1 maj 2019 planerar Bostadsbolaget att införa tillståndsparkering i Västra Järnbrott. Med anledning av detta bjöd vi in berörda hyresgäster till tre informationsmöten på Frölunda Kulturhus den 6 december 2018. Här följer en återkoppling från mötet. ... Läs mer

Fler nyheter

 
Gatunamn:
Norra Dragspelsgatan
Pianogatan
Södra Dragspelsgatan
Byggnadsår: 1962, 1963, 1968, 2012
Antal lägenheter: 1323
Hiss: Delvis
Fiberbredband: Ja
 

Länkar

Stadsdelen
Västtrafik