Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Västra Järnbrott

Västra Järnbrott

Vastra-JarnbrottVästra Järnbrott är ett av de verkliga drömlägena i Göteborg. Cykelavstånd till havet och bekvämt promenadavstånd till Frölunda Torg samt ett av regionens mest välsorterade köpcentrum med bl a varuhus, livs, systembolag och massor av specialbutiker. I direkt anslutning finns även Frölunda kulturhus med bibliotek, simhall och teater.

I Västra Järnbrott finns både låghus och höghus. I trevåningshuset ”Käppen” finns det i huvudsak treor. Alla med balkong eller uteplats. ”Gården” är en stor bilfri parkanläggning med lekplatser, gräsmattor och bollplan.

Prismahuset på Norra Dragspelsgatan 20
Lägenheterna är modernt utrustade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Idealiskt boende för singeln, den lilla familjen eller er som sålt huset och nu vill bo bekvämt i hyresrätt. Högst upp i huset finns en stor takterrass på över 30 kvadrat meter som alla har tillgång till. Träffa dina grannar på en kopp kaffe eller bara njut av den vidsträckta utsikten ut över havet. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare. De flesta lägenheter har inglasad balkong, så att du kan utnyttja den i alla väder.

I Prismahuset har vi infört individuell mätning och debitering av varmvatten. Läs mer om IMD här.

 

Boendeinformation

Tvättstugor: Tvättstugor finns antingen på bottenplan i fastigheten eller fristående på gården. Kontakta din kvartersvärd för frågor som gäller tvättstugan eller behöver en bokningsbricka eller nyckel. Tvättstugorna är delvis utrustade med digitalt bokningssystem samt bokningstavla med markeringslås.

Parkering: Här finns det främst öppna parkeringsplatser samt några garageplatser. Om du vill hyra parkeringsplats så kontakta din kvartersvärd för att se vad som är ledigt.

Sophantering: Här finns det soprum i anslutning till varje trapphus. På Norra och Södra Dragspelsgatan lämnar man sitt avfall i tillhörande soprum. Soprummen är låsta och för att komma in behöver man sitt Bokort. I Käppen finns moloker i anslutning till husen.

Kontakt
Boservice
Besöksadress: Norra Dragspelsgatan 20
Besökstid: vardagar kl. 8-9, samt första helgfria tisdagen varje månad, kl. 16-18 (ej jun-aug).

Hannele, tel 031-731 57 01 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
N:a Dragspelsgatan 4-14

 

Ulf, tel 031-731 57 03 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
S:a Dragspelsgatan 37-43
N:a Dragspelsgatan 16-20

Peter, tel 031-731 57 02 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
S:a Dragspelsgatan 20-28
N:a Dragspelsgatan 9-31

Shazad, tel 031-731 57 13 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
Pianogatan 2-84
N:a Dragspelsgatan 1-7

Uthyrare Eva
Telefon: 031-731 57 12, måndag - fredag, 8-12, 13-16
Uthyrare Katarina
Telefon: 031-731 50 83, måndag - fredag, 8-12, 13-16
Kontakta din lokala uthyrare om du är hyresgäst hos Bostadsbolaget och har frågor om uthyrning i andra hand, byta lägenhet, uppsägning och liknande.
Hyresdebiterare
Telefon: 031-731 60 20, måndag - fredag, 8-12, 13-16
Kontakta din lokala hyresdebiterare om du undrar något som rör din hyra.
Nyheter

Farligt avfall-bilen

Passa på att lämna batterier, lampor, elektronik, kemikalier och annat farligt avfall när Farligt avfall-bilarna kommer till ditt område. Sätt gärna upp schemat hemma. ... Läs mer

Oseriösa säljare av elavtal

Det har kommit till vår kännedom att försäljare av elavtal kontaktar hyresgäster och påstår att de samarbetar med Bostadsbolaget. Detta stämmer inte. ... Läs mer

Nya maskiner i tvättstugorna

Nya tvättmaskiner och torktumlare kommer inom kort att installeras i våra tvättstugor på Pianogatan 30 och 60 i Västra Järnbrott. ... Läs mer

Fler nyheter

 

Trivas Lokalt

Vårt digitala utskick med lokal information för dig som bor i Västra Järnbrott.

Trivas Lokalt – Juni 2017

 

Områdesinformation

Gatunamn:
Norra Dragspelsgatan
Pianogatan
Södra Dragspelsgatan
Byggnadsår: 1962, 1963, 1968, 2012
Antal lägenheter: 1323
Hiss: Delvis
Fiberbredband: Ja

 

Länkar

Stadsdelen
Västtrafik