Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Kortedala Torg

På Kortedala Torg, ett av Göteborgs mest levande stadsdelstorg, byggs just nu ett nytt punkthus med 75 lägenheter. Huset blir tillgänglighetsanpassat med hiss, låga trösklar och rymliga badrum. Huset byggs i 16 våningar varav första våningsplanet är ett souterrängplan med entré mot Tusenårsgatan.

Lägenheterna blir från ett till tre rum och kök. Med undantag för en markplanslägenhet har alla lägenheter balkong vilket ger dig möjlighet till att njuta av fina sommarkvällar. Utöver lägenhetsbalkong finns en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt och en naturlig plats för samvaro med grannarna.

Området ligger på cykelavstånd från centrum, med spårvagnshållplats runt knuten, samt nära flera förskolor och skolor. Dessutom finns lekplats, gym, mataffär, apotek, restauranger, bibliotek, tandläkare, vårdcentral och mycket mer på Kortedala torg.

Tvättstuga
Det finns två gemensamma tvättstugor på andra våningsplanet med totalt fyra tvättmaskiner och två torktumlare. Tvättstugan bokas enkelt via Mina Sidor eller appen Bokning från Aptus.

Återvinningsrum
Återvinningsrum finns i souterrängplan med möjlighet att sortera allt ifrån kartong och plast till metall och glas.

Barnvagn, cykel och rullator
På bottenvåningen (souterrängplanet) finns plats att ställa din barnvagn, rullator eller cykel på ett säkert ställe.

Fibernät för tv och bredband
Samtliga lägenheter är utrustade med Framtidens Bredband, ett öppet höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal leverantörer. Framtidens Bredband hör till marknadens modernaste och snabbaste nät. Läs mer på Framtidens bredband.

Parkering
Finns i Bostadsbolagets befintliga parkeringar.

Balkonger
Samtliga lägenheter utom en har balkong. Det finns också en gemensam takterrass på sextonde våningen med milsvid utsikt.

Badrum
Badrummet har klinker på golvet och helkaklade väggar. Tvättmaskin finns i gemensam tvättstuga men det är förberett för tvättmaskin i badrummet. Det finns även handdukstork och dusch med vikbara duschväggar.

Förråd
Förråd finns i lägenheten, smidigt och nära.

Ytskikt
Alla rum har ekparkettgolv bortsett från badrum och hall där vi har valt klinker för golvet. Väggar och tak är målade i ljusa färger. Fönsterbänkar i kalksten.

Kök
Köket är utrustat med ljusgrå skåpluckor, bänkskiva i laminat, diskbänk, kakel som stänkskydd, diskmaskin och spis med glaskeramikhäll.

Övrigt
Ytterdörren till lägenheten är en säkerhetsdörr.

Hyra
Ettorna är 36-40m² och hyran 6 079-6 919 kr/månad.
Tvåorna är ca 50m² och hyran 6 795-8 441 kr/månad.
Treorna är på 60-70m² och hyran 9 315-10 346 kr/månad.

Tillval
Du kan inte göra några tillval i lägenheten.

Med reservation för eventuella ändringar i projektet.

Planlösningar


Klicka på bilden för att se de olika planlösningarna. Notera att planlösningarna kan skilja sig från verkligheten.Vad händer just nu?

Informationsbrev v.13

Montering av de prefabricerade väggelementen och bjälklagen pågår för fullt. Stommontaget rullar på som planerat och vi är nu uppe på plan 8 i huset, bjälklag för plan 9 monteras nu i dagarna innan påskledigheten. Huset växer med ca 1,5 våning/vecka och stommen planeras att vara färdigmonterad i vecka 20. I takt med att väggelementen lyfts på plats så monteras även fönster i syfte att få ett tätt skal så fort som möjligt. Även om utsidan av huset snabbt blir färdigställd så återstår mycket arbete på insidan. Parallellt med stommontaget pågår arbete med installationer såsom el, rör och ventilation invändigt i huset.

Då kvaliteten på berget var betydligt sämre än förväntat har omfattande oförutsedda pålningsarbeten fått utföras. Detta var inget som de ursprungliga tidplanerna tog hänsyn till och därför har vi nu en försening med ca en och en halv månad. Målsättningen är att kunna arbeta in delar av förseningen. Inflyttning är planerad till maj 2019 och vi bedömer i dagsläget att så kan ske.


Se huset på Kortedala torg växa fram!

Klicka på bilderna för större format.

Område: Kortedala
Omfattning: 75 lägenheter
Status: Produktion pågår
Byggstart: September 2017
Uthyrningsstart: Maj 2018
Inflyttning: Maj 2019
 
Lägenhetsfördelning
1 Rok = 26 st (ca 35-40 m2)
2 RoK = 14 st (ca 45 – 50 m2)
3 RoK = 24 st (ca 60 alt 70 m2)
 

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet och när uthyrningen startar.

Lägenheterna kommer att hyras ut via Boplats och Bostadsbolagets omflyttningsplats, med planerad uthyrningsstart maj 2018. Registrera dig på boplats.se redan idag.

 

 
För uthyrningsfrågor:
Maria Jogén
031-731 53 26