REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 

Nya bostäder

Här kan du följa Bostadsbolagets pågående och planerade projekt. Framtiden Byggutveckling ansvarar för all nyproduktion av hyresrätter inom Framtidenkoncernen. Nyproducerade bostäder överlämnas sedan till oss på Bostadsbolaget eller till något av koncernens övriga förvaltande bolag Poseidon, Familjebostäder eller Gårdstensbostäder.

Askimsviken

Välkommen till Hult Åsens Väg i Askimsviken. I detta naturvackra område strax norr om Askimsviken byggs 111 lägenheter fördelade på fem punkthus. På den lummiga gården kommer det bl.a. att finnas lekplats och sittgrupper.

 

Briljantgatan

I Tynnered byggs det ett tiovåningshus med 99 lägenheter. Byggnaden är placerad högst upp på höjden vid Briljantgatan med befintligt parkeringsdäck i söder och grönområdet mot spårvagnshållplatsen i norr. Samtliga lägenheter får inglasad balkong med vidsträckt utsikt.

 

Hammarkulletorget

I anslutning till Hammarkulletorget planerar vi för ca 100 nya bostäder. Planområdet omfattar dels själva torgytan med sin befintliga centrumbyggnad men även ytan norr och öster om torget.

 

Radiotorget

I Järnbrott är det nära till naturen och boende har havet på cykelavstånd. Samtidigt är det enkelt att ta bussen in till centrala Göteborg. Här planerar Bostadsbolaget att modernisera och även tillföra nya bostäder i form av ett sjuvånings punkthus med 30 lägenheter och två lamellhus med ytterligare bostäder.

 

Smörslottsgatan

I Robertshöjd planeras nya bostäder samt förskola och skola. Bostadsbolaget kommer erbjuda omkring 200 hyreslägenheter md naturen som granne.

 

Syster Estrid

På den natursköna toppen av Guldheden, strax intill Guldhedstornet, byggs tre lamellhus på åtta våningar. De 66 lägenheterna är från två till fyra rum och kök. Det befintliga garaget har ersatts med ett nytt. De nya husen byggs på det nya garaget. På garagetaket kommer även en ombonad gårdsmiljö att finnas.

 

Säterigatan

På Säterigatan i Sannegården på Eriksberg planerar Bostadsbolaget att uppföra 14 lamellhus med sammanlagt 500 lägenheter.

 

Tuve Centrum

Välkommen till Nolehultsvägen strax norr om Tuve Torg. Här byggs tre punkthus på sju-nio våningar med totalt 113 nya lägenheter. Huset blir tillgänglighetsanpassat med hiss och ett bra komplement till befintliga hus från 1960-talet. Tuve passar dig som gillar friluftsliv och närheten till naturen, samtidigt som du bor nära butiker och annan service.

 

Västra Tuve

Bostadsbolaget planerar att bygga omkring 150 lägenheter i Tuve. Bostäderna kommer att byggas på bolagets egen mark och utgöra ett bra tillskott av bostäder med god tillgänglighet i området.

 

Östra Kålltorp

I attraktiva Kålltorp, i direkt anslutning till natursköna Delsjöområdet planerar Bostadsbolaget och sex andra byggherrar för sammanlagt cirka 550 nya bostäder.

 

Intresserad?

Lägenheterna kommer hyrs ut via Boplats och Bostadsbolagets omflyttningsplats. Registrera dig på boplats.se redan idag.
 
NYHETSBREV NYA BOSTÄDER

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få löpande information om vad som händer i byggprojekten.

Samtycke för behandling av personuppgifter


 

Så här ser processen ut

Planering
Under planeringsfasen konkretiseras det som tidi­gare varit en idé om ett hus. Framtagande av rit­ningar och beskrivningar sker och bygglov söks. I denna fas genomförs även upphandling av den huvudentreprenör som skall genomföra byggnatio­nen.

Byggstart
Nu startar bygget! Först görs förberedande markar­beten och grundläggning så att huset har en stabil grund att stå på. När grundarbetet är klart börjar huset växa på höjden och man brukar snart kunna se det ta form.

Uthyrning
Uthyrningsstarten brukar vara ungefär ett år innan beräknad inflyttning. Lägenheterna hyrs ut både internt till befintliga hyresgäster via vår Omflyttningsplats och externt på Boplats.se. På Boplats.se är det antal registrerade dagar som bestämmer vem som får hyra lägenheten.

Visningskvällar
Välkommen på visningskväll! Vid detta tillfälle få du träffa dina nya grannar och får information om din nya bostad. Du får också besöka bygget och din lägenhet för första gången.

Inflyttning
Välkommen hem! På inflyttningsdagen finns perso­nal från Bostadsbolaget på plats och du får nyck­larna till din lägenhet. Därefter får du i lugn och ro njuta av ditt nya hem. En tid efter att du flyttat in kommer personal från oss höra av sig för att höra att allt fungerar bra.