REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 

Här hittar du som hyresgäst en mängd olika erbjudanden. Vi uppdaterar sidan löpande så håll utkik eller registrera din mejladress på Mina Sidor så kommer du få vårt nyhetsbrev. Är det något erbjudande du saknar? Mejla trivas@bostadsbolaget.se så kanske just ditt förslag blir verklighet.
Våra erbjudanden för dig som är hyresgäst, just nu:

Trollflöjten

Mozarts mest älskade opera, Trollflöjten, sätts nu upp på Göteborgs Stadsteaters stora scen. En unik föreställning, där opera möter rock, i en helt ny form för teaterscenen. I rollerna syns bland andra rocksångaren Hans-Erik Dyvik Husby (Hank von Hell) och operasångerskan Karolina Andersson som gör det hela till ett kontrastrikt och intensivt möte.
Som hyresgäst hos Bostadsbolaget möjlighet att se föreställningen till reducerat pris utvalda datum i december och januari. Först till kvarn gäller!

Boka biljetter.

Behöver du hjälp att boka ring biljettkassan 031-708 71 00 (tis-lör 12-18). Uppge ”Bostadsbolaget”.

 

Röda Sten Konsthall

På Röda Sten Konsthall upplever du utställningar av svenska och internationella samtidskonstnärer. Du kan se allt från måleri och fotografi till performance, video och ljudkonst. Vi erbjuder även skapande verkstäder för barn och unga.

Erbjudandet gäller vid ett tillfälle, till 10 december 2019 mot uppvisande av detta erbjudande i kassan. Läs mer på www.rodastenkonsthall.se

 

Nordic Wellness

Under 2019 får du som hyresgäst hos Bostadsbolaget 20 % rabatt på valfritt årskort hos Nordic Wellness, eller 15% rabatt på årskortet Exclusive. Gäller endast på ordinariepriser (ej senior eller studentkort).

Erbjudandet gäller för en person under 2019 mot inlämnande av kupong i kassan. Kupongen skickades ut i Trivas nummer 1, 2019. För mer information om de olika korten gå in på www.nordicwellness.se.

 
width="300"

Forum för poesi och prosa

Sveriges mest intressanta och spännande författare framträder på Forum för poesi och prosa på Musikens hus en gång varje månad, från februari till maj och september till december. Som hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du gå gratis på ett av evenemangen (ord. pris 80 kr).

Biljett bokas via e-post till poesiochprosa@forfattarcentrum.se. Ange Bostadsbolaget i ämnesraden och skriv namn samt datum för evenemanget, säg sedan ditt namn i entrén vid besöket. Erbjudandet gäller ett begränsat antal platser och kan användas en gång under 2019. Endast en biljett per hushåll. Besök www.poesiochprosa.se för att ta del av aktuellt program.

 

Nextory

Kokbok, roman, biografi.
You name it. Vi har det.
Ett rikare liv

I samarbete med Nextory bjuder vi dig på årets bästa läsning! Prova 30 dagars gratis läsning och lyssning. Testa vårt nya familjeabonnemang, upp till fyra användare kan skapa egna profiler och lyssna eller läsa samtidigt från olika enheter. Hos Nextory hittar du alla sorters böcker, allt från deckare och kärleksromaner till barnböcker och recept.

Prova här

Länken fungerar inte i Internet Explorer eller Edge. Vi jobbar på att lösa problemet.
 

Camino

Camino är ett livsstilsmagasin om en hållbar livskvalitet. Läs och inspireras av individer, grupper, produkter och tjänster som bidrar till en hållbar utveckling och som främjar medvetenhet och reflektion kring våra livsstilsval.

Du som hyresgäst hos Bostadsbolaget får ett nummer gratis (värde 89kr exkl porto) vid tecknande av en årsprenumeration, besök www.caminomagasin.se/prenumerera Välj årsprenumeration och skriv in ”Bostadsbolaget” i fältet meddelande/kod. Erbjudandet gäller under hela 2019.

 

Det vilda Göteborg

Det vilda Göteborg erbjuder mängder av tips på härliga naturupplevelser. Du hittar allt från vandringar i tysta trollskogar, häftiga grottor, cykelturer och utflykter till stora vattenfall. Allt ligger i närheten av staden och som max en och en halv timme utanför. Som medlem får du en karta, vägbeskrivning och all information du behöver för att kunna ta dig ut. Visst låter det kul? Just nu får du vårt medlemskap för 79 kr för ett år (ordinarie pris 149 kr).

Medlemskapet förlängs inte automatiskt när året är slut, utan bara om du själv vill det. Du tecknar och betalar ditt medlemskap på www.detvildagoteborg.se/register/bli-medlem. Fyll i uppgifterna och uppge AVENTYRGBG i fältet för rabatterbjudande. Erbjudandet gäller hela 2019.

 

St. Mölnesjön

Vill du vara ute i naturen, fiska och umgås? Bostadsbolaget erbjuder alla hyresgäster gratis fiskekort till St. Mölnesjön. Du hämtar fiskekortet på vårt Boservicekontor på Fjällblomman 9 i Rannebergen.

St. Mölnesjön är en mindre skogssjö granne med Vättlefjälls naturreservat. Här kan du bada från strand eller klippa, fiska eller vandra. Du hittar mer information på vattlerannebergensfk.se.

 
width="300"

Gunnebo slott

Följ med på en slottsvisning på Gunnebo slott i Mölndal. Vandra tillsammans med en guide genom slottets salar och hör den spännande historien om familjen Hall som lät bygga Gunnebo i slutet av 1700-talet.

Erbjudande: gå 2 betala för 1 slottsvisning. Erbjudandet gäller under hela 2019. Köp din biljett i Gunnebo butik. Uppge kod: John Hall 2019, för att nyttja erbjudandet. För mer information och aktuella öppettider, läs mer här.

 

Aeroseum

Upplev Kalla Krigets hemligaste försvarsanläggningar i en underjordisk flyghangar. Här kan du göra en resa genom flygets historia och utveckling.

Erbjudandet gäller en gång per hushåll under april-maj samt oktober-november 2019 och mot uppvisande av detta erbjudande i kassan. Familj betala halva priset. Gäller ej vid evenemang och kan inte kombineras med andra erbjudanden. För mer information och öppettider, besök www.aeroseum.se