Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Mera Bostadsbolaget

Exklusiva erbjudanden till dig som är hyresgäst hos Bostadsbolaget!

Med Trivas #4 2016 fick du som bor hos Bostadsbolaget en rad erbjudanden för 2017. Det är kupongerna du fick då som du ska använda till en del av erbjudandena nedan. Vi är glada att så många företag och organisationer väljer att ge våra hyresgäster detta ”lilla extra”. Fler erbjudanden tillkommer under året så håll utkik här och i kommande nummer av Trivas.

Som hyresgäst hos Bostadsbolaget får du 10 % rabatt på föreställningen ”Dansa samba med mig” på Lorensbergsteatern.

Läs mer och beställ din biljett här
Pris: 660 kr + ev. leveransavgift (ordinarie pris 730 kr)
Datum: 21 nov & 22 nov kl. 19:30

Som åskådare får du uppleva den odödliga skalden Cornelis på ett helt nytt sätt. Som publik kommer du att se, höra känna och lukta Cornelis på en resa mellan Brasilien och Sverige, innehållande sorg och lycka under både 1600-tal och 2017. Dina favoritdansare från Let´s Dance kommer med sin dans att illustrera låtar framförda av tre sångare som kompletteras med inspelat material från artister som Lill Lindfors och Alexander Rybak på ett sätt du inte kan ana!

10 % rabatt

 
Redbergslids IK
Gå 2 betala för 1 på Redbergslids hemmamatcher i grundserien.

Gäller ej slutspel. Erbjudandet gäller under 2017.

För mer info och spelprogram, besök www.redbergslid.se.

Gå 2 betala för 1

 
width="300"
Första veckan varje månad (februari-maj och september-december) arrangerar Forum för poesi och prosa uppläsningskvällar på Musikens Hus. Som hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du besöka ett av evenemangen för 50 kr (ord. pris 80 kr).

 

Biljett bokas via e-post till poesiochprosa@forfattarcentrum.se. Ange Bostadsbolaget i ämnesraden och skriv namn samt antal biljetter i meddelandet. Lämna kupongen i entrén för att få rabatt. Max två rabatterade biljetter per kupong. Erbjudandet gäller under 2017.

Besök www.poesiochprosa.se för att ta del av programmet.

Rabatterat inträde på uppläsningskvällar

 

Välkommen till Hertz! Med ett brett utbud av modeller och storlekar finns det alltid en bil som passar just din resa. Du hämtar bilen på något av våra 220 uthyrningskontor eller i självservicekioskerna när det passar dig.

Du som bor hos Bostadsbolaget har upp till fem procents rabatt på Hertz hyrbilar i Sverige. Boka på www.hertz.se och uppge rabattkoden (CDP) ’819435’ när du bokar för att få din rabatt. Erbjudandet gäller till och med den 31 december 2017.

För fullständiga regler och villkor, se www.hertz.se

Rabatt på hyrbil hos Hertz

 

Vill du vara ute i naturen, fiska och umgås? Bostadsbolaget erbjuder alla sina hyresgäster gratis fiskekort till St. Mölnesjön. Du hämtar fiskekortet på vårt Boservicekontor på Fjällblomman 9 i Rannebergen.

St. Mölnesjön är en mindre skogssjö granne med Vättlefjälls naturreservat. Här kan du bada från strand eller klippa, fiska eller vandra. Du hittar mer information på vattlerannebergensfk.se

Gratis fiskekort

 
Kopparbergs Göteborg FC
Kom till Valhalla IP och heja fram Kopparbergs Göteborgs FC till nya segrar. Erbjudandet gäller för hyresgäster hos Bostadsbolaget, hela säsongen och på alla matcher (värde 100 kr).

Visa kupongen i kassan vid varje besök för att ta del av erbjudandet.
För matchdag och tider, besök www.goteborgfc.se.

Gå 2 betala för 1

 
Röda sten
På Röda Sten Konsthall upplever du utställningar av svenska och internationella samtidskonstnärer. Du kan se allt från måleri och fotografi till performance, video och ljudkonst. Vi erbjuder även skapande verkstäder för barn och unga.

www.rodastenkonsthall.se.

Erbjudandet gäller vid ett tillfälle, till 10 december 2017 mot inlämnad kupong.

Gå 2 betala för 1

 
Maritiman
Välkommen ombord på Maritiman – Göteborgs maritima upplevelsecentrum! Här kan du gå till sjöss utan att kasta loss och besöka bland annat en ubåt ur svenska flottan som patrullerade landets territorialvatten under Kalla Krigets dagar.

I Maritimans halvslabb får alla barn experimentera tillsammans med vår kompis Virvelina, och lära sig mer om bland annat miljö, vattnets flytkraft och densitet.

Erbjudandet gäller på ordinarie entrépriser under säsongen 2017 och mot uppvisande av denna kupong. Kupongen gäller för max 2 vuxna och 2 barn och lämnas vid biljettköp.

För öppettider och övrig information, besök www.maritiman.se eller ring 031-10 59 50

Vi syns ombord!

Gå 2 betala för 1

 
mera_Aeroseum
Upplev Kalla krigets hemligaste försvarsanläggningar i en underjordisk flyghangar. Här kan du göra en resa genom flygets historia och utveckling.

Familj betalar halva priset. Erbjudandet gäller en gång per hushåll under april-maj samt oktober-november 2017 och mot uppvisad kupong. Gäller ej vid evenemang och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

För mer information och öppettider, besök www.aeroseum.se.

Gå 2 betala för 1

 

Kluriga leksaker och annorlunda presenter. I Universeum Science Discovery Store finns prylarna du inte hittar någon annanstans.

Erbjudandet gäller boende i Bostadsbolagets fastigheter vid ett helt köp i Universeums butik till och med 31 december 2017. Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden. Gäller ej presentkort. Erbjudandet gäller ej i webbshopen.

Gäller till och med 31 december 2017.

För öppettider och övrig information, besök www.universeum.se

15% rabatt i butiken

 
Gym, gruppträning eller skridskoåkning, provträna gratis på någon av Idrott & Förenings friskvårdsanläggningar.

Erbjudandet gäller för dig och en vän vid ett tillfälle, till och med 31/12 2017. Ta med kupongen till anläggningen du vill träna på. Åldersgräns är 16 år.

Våra anläggningar är: Angered Arena, Askims simhall, Backavallens motionscentrum, Kärra simhall, Lundbybadet, Länsmansgårdens motionscentrum, Ruddalens idrottscentrum, Skatås motionscentrum, Slottsskogsvallens idrottscentrum, Tuvevallens motionscentrum.

Åldersgräns är 16 år. Mer information om våra anläggningar finns på www.goteborg.se.

Provträna gratis!

 
Göteborgs stad kultur
Växla in kupongen på något av museerna och få upp till två årsbiljetter med fritt inträde på Göteborgs populäraste museer under 2017.

Gäller till och med 30 november 2017. Inträde gäller på följande museum: Röhsska museet, Göteborgs konstmuseum, Göteborgs stadsmuseum, Sjöfartsmuseet Akvariet.

Kupongen gäller för en till två personer vid ett tillfälle. Önskas två årsbiljetter måste båda personerna närvara när biljetterna hämtas ut. OBS! Vissa större utställningar, seminarier och program kan ha särskild avgift.

Bilden är tagen på utställningen Värdefullt på Göteborgs stadsmuseum. Fotograf: Cooper & Gorfer.

Gå gratis på museum

 
Mr Albert är den digitala matteläraren för elever som går på högstadiet.

Vi erbjuder 30 dagar gratis läxhjälp för dig som bor hos Bostadsbolaget. Ladda ner appen ”Albert” på App Store eller Google Play och mejla support@mralbert.se så aktiverar vi premiumtjänsten. Erbjudandet gäller under 2017.

Läs mer på www.mralbert.se

30 dagar gratis läxhjälp

 
Camino är ett livsstilsmagasin om en hållbar livskvalitet. Läs och inspireras av individer, grupper, produkter och tjänster som bidrar till en hållbar utveckling och som främjar medvetenhet och reflektion kring våra livsstilsval.

Eftersom Bostadsbolaget är en Caminovän har du som hyresgäst möjlighet att testa två nummer för endast 75 kr (ord.pris 150 kr).

Gå in på www.caminomagasin.se/prenumerera. Välj prenumerationstyp ”annan” och skriv in ”bostad75” i fältet meddelande/kod. Gäller under 2017.

2 nummer till priset av 1

 
brand_top_2
Det är viktigt att ha ett bra försäkringsskydd om du skulle råka ut för en brand eller liknande i din lägenhet. Både Länsförsäkringar Göteborg/Bohuslän och Folksam erbjuder dig som bor hos Bostadsbolaget en förmånlig hemförsäkring.

Mer information om

Prisinformation från Länsförsäkringar

Jämför olika hemförsäkringar
konsumentservice.se/hemforsakring

 

Rabatt på Hemförsäkring

 

Mera Bostadsbolaget

Är det något erbjudande du saknar? Mejla info@bostadsbolaget.se så kanske just ditt förslag blir verklighet.