REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 

Exklusiva erbjudanden till dig som är hyresgäst!

Med Trivas #4 2017 fick du som bor hos Bostadsbolaget en rad erbjudanden för 2018. Det är kupongerna du fick då som du ska använda till en del av erbjudandena nedan. Fler erbjudanden tillkommer under året så håll utkik här och i kommande nummer av Trivas. Är det något erbjudande du saknar? Mejla info@bostadsbolaget.se så kanske just ditt förslag blir verklighet.

Röda sten

Röda Sten Konsthall

På Röda Sten Konsthall upplever du utställningar av svenska och internationella samtidskonstnärer. Du kan se allt från måleri och fotografi till performance, video och ljudkonst. Vi erbjuder även skapande verkstäder för barn och unga.
 
Erbjudandet gäller vid ett tillfälle, till 10 december 2018 mot inlämnad kupong. Läs mer på www.rodastenkonsthall.se.
 
mera_Aeroseum

Aeroseum

Upplev Kalla krigets hemligaste försvarsanläggningar i en underjordisk flyghangar. Här kan du göra en resa genom flygets historia och utveckling.
 
Familj betalar halva priset. Erbjudandet gäller en gång per hushåll under april-maj samt oktober-november 2018 och mot uppvisad kupong. Gäller ej vid evenemang och kan inte kombineras med andra erbjudanden. För mer information och öppettider, besök www.aeroseum.se.
 

Albert

Albert är den digitala matteläraren för alla elever mellan 5-17 år. Vi erbjuder 30 dagar gratis och obegränsad läxhjälp för varje barn i hushållet för er som är hyresgäster hos Bostadsbolaget.
 
Gå in på www.hejalbert.se, klicka på ”Jag vill bjuda mitt barn på läxhjälp” och gå igenom registreringsflödet (notera att du ej kommer att debiteras). Mejla sedan till support@hejalbert.se och ange vilket telefonnummer du registrerat så aktiverar vi 30 dagar gratis premiumtillgång till tjänsten.
 
Maritiman

Maritiman

Välkommen ombord på Maritiman – Göteborgs maritima upplevelsecentrum! Här kan du gå till sjöss utan att kasta loss och besöka bland annat en ubåt ur svenska flottan som patrullerade landets territorialvatten under Kalla Krigets dagar.
 
I Maritimans halvslabb får alla barn experimentera tillsammans med våra kompisar Virvelina och Tim, och lära sig mer om bland annat miljö, vattnets flytkraft och densitet.
 
Erbjudandet gäller på ordinarie entrépriser under säsongen 2018 och mot uppvisande av denna kupong. Kupongen gäller för max 2 vuxna och 2 barn och lämnas vid biljettköp. För öppettider och övrig information, www.maritiman.se eller ring 031-10 59 50.
 

Nextory

Hos Nextory hittar du e-böcker och ljudböcker för alla smaker. Välj fritt bland alltifrån deckare och kärleksromaner till barnböcker och kokböcker.
 
Gör så här:
1. Gå till www.nextory.se/kampanj
2. Ange koden: gbgbostad
3. Skapa ett konto med din mejladress och välj ett lösenord.
4. Ladda ner Nextorys app, lyssna och läs i din smartphone eller surfplatta.
 
Vid frågor är du välkommen att kontakta Nextorys kundservice på 08-411 17 15. Erbjudandet gäller till 2018-12-31 och endast nya Nextorykunder.
 

Camino Magasin

Camino är ett livsstilsmagasin om en hållbar livskvalitet. Läs och inspireras av individer, grupper, produkter och tjänster som bidrar till en hållbar utveckling och som främjar medvetenhet och reflektion kring våra livsstilsval.
 
Eftersom Bostadsbolaget är en Caminovän har du som hyresgäst möjlighet att få ett nummer gratis (värde 79 kr).
 
Gå in på www.caminomagasin.se/prenumerera. Fyll i dina uppgifter och skriv Bostad2018. Erbjudande gäller hela 2018.
 
Kopparbergs Göteborg FC

Kopparbergs/Göteborg FC

Kom till Valhalla IP och heja fram Kopparbergs Göteborg FC till nya segrar. Erbjudandet gäller för hyresgäster hos Bostadsbolaget, hela säsongen 2018 och på alla matcher (värde 100 kr).
 
Visa kupongen i kassan vid varje besök för att ta del av erbjudandet. För matchdag och tider, besök www.goteborgfc.se.
 
width="300"

Forum för poesi och prosa

Sveriges mest intressanta och spännande författare framträder på Forum för poesi och prosa på Musikens hus en gång varje månad, från februari till maj och september till december. Som hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du gå gratis på ett av evenemangen (ord. pris 80 kr).
 
Biljett bokas via e-post till poesiochprosa@forfattarcentrum.se. Ange Bostadsbolaget i ämnesraden och skriv namn. Lämna kupongen i entrén i samband med ditt besök. Erbjudandet gäller endast en gång under 2018. Begränsat antal platser. Besök www.poesiochprosa.se för att ta del av programmet.
 
Redbergslids IK

Redbergslid IK

Gå 2 betala för 1 på Redbergslids hemmamatcher i grundserien.
 
Gäller ej slutspel. Erbjudandet gäller under 2018. För mer info och spelprogram, besök www.redbergslid.se.