Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Exklusiva erbjudanden till dig som är hyresgäst!

Med Trivas #4 2017 fick du som bor hos Bostadsbolaget en rad erbjudanden för 2018. Det är kupongerna du fick då som du ska använda till en del av erbjudandena nedan. Fler erbjudanden tillkommer under året så håll utkik här och i kommande nummer av Trivas. Är det något erbjudande du saknar? Mejla info@bostadsbolaget.se så kanske just ditt förslag blir verklighet.

Vättle/Rannebergens Sportfiskeklubb

Vill du vara ute i naturen, fiska och umgås? Bostadsbolaget erbjuder alla hyresgäster gratis fiskekort till St. Mölnesjön. Du hämtar fiskekortet på Boservice på Fjällblomman 9 i Rannebergen.
 
St. Mölnesjön är en mindre skogssjö granne med Vättlefjälls naturreservat. Här kan du bada från strand eller klippa, fiska eller vandra. Du hittar mer information på vattlerannebergensfk.se
 
Maritiman

Maritiman

Välkommen ombord på Maritiman – Göteborgs maritima upplevelsecentrum! Här kan du gå till sjöss utan att kasta loss och besöka bland annat en ubåt ur svenska flottan som patrullerade landets territorialvatten under Kalla Krigets dagar.
 
I Maritimans halvslabb får alla barn experimentera tillsammans med våra kompisar Virvelina och Tim, och lära sig mer om bland annat miljö, vattnets flytkraft och densitet.
 
Erbjudandet gäller på ordinarie entrépriser under säsongen 2018 och mot uppvisande av denna kupong. Kupongen gäller för max 2 vuxna och 2 barn och lämnas vid biljettköp. För öppettider och övrig information, www.maritiman.se eller ring 031-10 59 50.
 
mera_Paddan

Paddan på Säveån

Strömma Turism och Sjöfart erbjuder dig som hyresgäst 20 % rabatt på en upptäcktsfärd med de klassiska Paddanbåtarna uppför den gröna och lummiga Säveån, också kallad ”Göteborgs Amazonas”.
 
Erbjudandet gäller vid ett tillfälle under säsongen 2018 (20 maj- 30 september). Max 2 vuxna och 2 barn per kupong. Kupongen lämnas vid biljettköp. Besök www.paddan.com för mer information.
 

Nextory

Hos Nextory hittar du e-böcker och ljudböcker för alla smaker. Välj fritt bland alltifrån deckare och kärleksromaner till barnböcker och kokböcker.
 
Gör så här:
1. Gå till www.nextory.se/kampanj
2. Ange koden: gbgbostad
3. Skapa ett konto med din mejladress och välj ett lösenord.
4. Ladda ner Nextorys app, lyssna och läs i din smartphone eller surfplatta.
 
Vid frågor är du välkommen att kontakta Nextorys kundservice på 08-411 17 15. Erbjudandet gäller till 2018-12-31 och endast nya Nextorykunder.
 
Kopparbergs Göteborg FC

Kopparbergs/Göteborg FC

Kom till Valhalla IP och heja fram Kopparbergs Göteborg FC till nya segrar. Erbjudandet gäller för hyresgäster hos Bostadsbolaget, hela säsongen 2018 och på alla matcher (värde 100 kr).
 
Visa kupongen i kassan vid varje besök för att ta del av erbjudandet. För matchdag och tider, besök www.goteborgfc.se.
 
Röda sten

Röda Sten Konsthall

På Röda Sten Konsthall upplever du utställningar av svenska och internationella samtidskonstnärer. Du kan se allt från måleri och fotografi till performance, video och ljudkonst. Vi erbjuder även skapande verkstäder för barn och unga.
 
Erbjudandet gäller vid ett tillfälle, till 10 december 2018 mot inlämnad kupong. Läs mer på www.rodastenkonsthall.se.
 
width="300"

Forum för poesi och prosa

Sveriges mest intressanta och spännande författare framträder på Forum för poesi och prosa på Musikens hus en gång varje månad, från februari till maj och september till december. Som hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du gå gratis på ett av evenemangen (ord. pris 80 kr).
 
Biljett bokas via e-post till poesiochprosa@forfattarcentrum.se. Ange Bostadsbolaget i ämnesraden och skriv namn. Lämna kupongen i entrén i samband med ditt besök. Erbjudandet gäller endast en gång under 2018. Begränsat antal platser. Besök www.poesiochprosa.se för att ta del av programmet.
 
brand_top_2

Folksam och Länsförsäkringar

Det är viktigt att ha ett bra försäkringsskydd om du skulle råka ut för en brand eller liknande i din lägenhet. Både Länsförsäkringar Göteborg/Bohuslän och Folksam erbjuder dig som bor hos Bostadsbolaget en förmånlig hemförsäkring.
 
Mer information om

Prisinformation från Länsförsäkringar

Jämför olika hemförsäkringar
konsumentservice.se/hemforsakring

 

Camino Magasin

Camino är ett livsstilsmagasin om en hållbar livskvalitet. Läs och inspireras av individer, grupper, produkter och tjänster som bidrar till en hållbar utveckling och som främjar medvetenhet och reflektion kring våra livsstilsval.
 
Eftersom Bostadsbolaget är en Caminovän har du som hyresgäst möjlighet att få ett nummer gratis (värde 79 kr).
 
Gå in på www.caminomagasin.se/prenumerera. Fyll i dina uppgifter och skriv Bostad2018. Erbjudande gäller hela 2018.
 
Redbergslids IK

Redbergslid IK

Gå 2 betala för 1 på Redbergslids hemmamatcher i grundserien.
 
Gäller ej slutspel. Erbjudandet gäller under 2018. För mer info och spelprogram, besök www.redbergslid.se.
 

Albert

Albert är den digitala matteläraren för elever som går i åk 6 och första året på gymnasiet. Vi erbjuder 30 dagar gratis och obegränsad läxhjälp för varje barn i hushållet för er som är hyresgäster hos Bostadsbolaget.
 
Gå in på www.hejalbert.se, klicka på ”Jag vill bjuda mitt barn på läxhjälp” och gå igenom registreringsflödet (notera att du ej kommer att debiteras). Mejla sedan till support@hejalbert.se och ange vilket telefonnummer du registrerat så aktiverar vi 30 dagar gratis premiumtillgång till tjänsten.
 
mera_Aeroseum

Aeroseum

Upplev Kalla krigets hemligaste försvarsanläggningar i en underjordisk flyghangar. Här kan du göra en resa genom flygets historia och utveckling.
 
Familj betalar halva priset. Erbjudandet gäller en gång per hushåll under april-maj samt oktober-november 2018 och mot uppvisad kupong. Gäller ej vid evenemang och kan inte kombineras med andra erbjudanden. För mer information och öppettider, besök www.aeroseum.se.
 

Nya Älvsborgs Fästning

Strömma Turism och Sjöfart erbjuder dig som hyresgäst rabatterat pris på båtutflykt och dramatiserad guidning på Nya Älvsborgs Fästning – två personer till priset av en (den billigaste åker med gratis).
 
Erbjudandet gäller vid ett tillfälle under säsongen 2018 (5 juli- 19 augusti). Max 2 vuxna och 2 barn per kupong. Kupongen lämnas vid biljettköp.. Besök www.stromma.se/nya-alvsborgs-fastning för mer information om utflyktsmålet och avgångarna.