REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 

 
Med Trivas #4 2017 fick du som bor hos Bostadsbolaget en rad erbjudanden för 2018. Det är kupongerna du fick då som du ska använda till en del av erbjudandena nedan. Fler erbjudanden tillkommer under året så håll utkik här och i kommande nummer av Trivas. Är det något erbjudande du saknar? Mejla info@bostadsbolaget.se så kanske just ditt förslag blir verklighet.
Våra erbjudanden för dig som är hyresgäst, just nu:
width="300"

Forum för poesi och prosa

Sveriges mest intressanta och spännande författare framträder på Forum för poesi och prosa på Musikens hus en gång varje månad, från februari till maj och september till december. Som hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du gå gratis på ett av evenemangen (ord. pris 80 kr).

Biljett bokas via e-post till poesiochprosa@forfattarcentrum.se. Ange Bostadsbolaget i ämnesraden och skriv namn. Lämna kupongen i entrén i samband med ditt besök. Erbjudandet gäller endast en gång under 2018. Begränsat antal platser. Besök www.poesiochprosa.se för att ta del av programmet.

 
Redbergslids IK

Redbergslid IK

Gå 2 betala för 1 på Redbergslids hemmamatcher i grundserien.

Gäller ej slutspel. Erbjudandet gäller under 2018. För mer info och spelprogram, besök www.redbergslid.se.

 

Camino Magasin

Camino är ett livsstilsmagasin om en hållbar livskvalitet. Läs och inspireras av individer, grupper, produkter och tjänster som bidrar till en hållbar utveckling och som främjar medvetenhet och reflektion kring våra livsstilsval.

Eftersom Bostadsbolaget är en Caminovän har du som hyresgäst möjlighet att få ett nummer gratis (värde 79 kr).

Gå in på www.caminomagasin.se/prenumerera. Fyll i dina uppgifter och skriv Bostad2018. Erbjudande gäller hela 2018.

 
mera_Aeroseum

Aeroseum

Upplev Kalla krigets hemligaste försvarsanläggningar i en underjordisk flyghangar. Här kan du göra en resa genom flygets historia och utveckling.

Familj betalar halva priset. Erbjudandet gäller en gång per hushåll under april-maj samt oktober-november 2018 och mot uppvisad kupong. Gäller ej vid evenemang och kan inte kombineras med andra erbjudanden. För mer information och öppettider, besök www.aeroseum.se.

 

Albert

Albert är den digitala matteläraren för alla elever mellan 5-17 år. Vi erbjuder 30 dagar gratis och obegränsad läxhjälp för varje barn i hushållet för er som är hyresgäster hos Bostadsbolaget.

Gå in på www.hejalbert.se, klicka på ”Jag vill bjuda mitt barn på läxhjälp” och gå igenom registreringsflödet (notera att du ej kommer att debiteras). Mejla sedan till support@hejalbert.se och ange vilket telefonnummer du registrerat så aktiverar vi 30 dagar gratis premiumtillgång till tjänsten.

 
Maritiman

Maritiman

Välkommen ombord på Maritiman – Göteborgs maritima upplevelsecentrum! Här kan du gå till sjöss utan att kasta loss och besöka bland annat en ubåt ur svenska flottan som patrullerade landets territorialvatten under Kalla Krigets dagar.

I Maritimans halvslabb får alla barn experimentera tillsammans med våra kompisar Virvelina och Tim, och lära sig mer om bland annat miljö, vattnets flytkraft och densitet.

Erbjudandet gäller på ordinarie entrépriser under säsongen 2018 och mot uppvisande av denna kupong. Kupongen gäller för max 2 vuxna och 2 barn och lämnas vid biljettköp. För öppettider och övrig information, www.maritiman.se eller ring 031-10 59 50.

 

Nextory

Hos Nextory hittar du e-böcker och ljudböcker för alla smaker. Välj fritt bland alltifrån deckare och kärleksromaner till barnböcker och kokböcker.

Gör så här:
1. Gå till www.nextory.se/kampanj
2. Ange koden: gbgbostad
3. Skapa ett konto med din mejladress och välj ett lösenord.
4. Ladda ner Nextorys app, lyssna och läs i din smartphone eller surfplatta.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Nextorys kundservice på 08-411 17 15. Erbjudandet gäller till 2018-12-31 och endast nya Nextorykunder.

 

2019

Fler erbjudanden kommer inom kort.

Det vilda Göteborg

Det vilda Göteborg erbjuder mängder av tips på härliga naturupplevelser. Du hittar allt från vandringar i tysta trollskogar, häftiga grottor, cykelturer och utflykter till stora vattenfall. Allt ligger i närheten av staden och som max en och en halv timme utanför. Som medlem får du en karta, vägbeskrivning och all information du behöver för att kunna ta dig ut. Visst låter det kul? Just nu får du vårt medlemskap för 79 kr för ett år (ordinarie pris 149 kr).

Medlemskapet förlängs inte automatiskt när året är slut, utan bara om du själv vill det. Du tecknar och betalar ditt medlemskap på www.detvildagoteborg.se/register/bli-medlem Fyll i uppgifterna och uppge AVENTYRGBG i fältet för rabatterbjudande. Erbjudandet gäller hela 2019.

 
width="300"

Forum för poesi och prosa

Sveriges mest intressanta och spännande författare framträder på Forum för poesi och prosa på Musikens hus en gång varje månad, från februari till maj och september till december. Som hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du gå gratis på ett av evenemangen (ord. pris 80 kr).

Biljett bokas via e-post till poesiochprosa@forfattarcentrum.se. Ange Bostadsbolaget i ämnesraden och skriv namn samt datum för evenemanget, säg sedan ditt namn i entrén vid besöket. Erbjudandet gäller ett begränsat antal platser och kan användas en gång under 2019. Endast en biljett per hushåll. Besök www.poesiochprosa.se för att ta del av aktuellt program.

 

Seniormässan

Besök Seniormässan den 5-7 mars 2019 på Svenska Mässan i Göteborg. På plats finns utställare inom flera områden: Resor & Turism, Boende & Tjänster, Vård & Omsorg, Hälsa & Skönhet samt Fritid & Kultur.

Som hyresgäst på Bostadsbolaget betalar du halva priset 65kr (ord 130kr/person) på entrébiljetten. Erbjudandet gäller för en person under perioden 5-7 mars 2019 mot inlämnande av kupongen som du hittar i TRIVAS #4, 2018. För mer information om Seniormässan besök www.seniormassan.se