Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Smörslottsgatan

Smörslottsgatan

I Björkekärr, vid Smörslottsgatan / Roberthöjdsgatan planeras nya bostäder samt förskola och skola. Här har Framtidenkoncernen fått i uppdrag att komplettera med omkring 250 bostäder i en del av området. Bostadsbolaget ska erbjuda omkring 170 hyreslägenheter och Egnahemsbolaget bygga bostadsrätter.

Dialogmöte
Den 24 november 2016 hölls ett möte om projektet för kringboende. Omkring 150 personer kom för att lyssna till och prata med representanter från Bostadsbolaget, Egnahemsbolaget, Framtiden Byggutveckling och Stadsbyggnadskontoret. Vi har gjort en sammanfattning av presentationen, diskussionerna och inkomna synpunkter. Ta del av material från mötet

Samråd
Det sedvanliga samrådet som leds av Stadsbyggnadskontoret har skjutits upp en vecka och startar den 18 januari.
Mer information

En del av Jubileumssatsningen
Husen på Smörslottsgatan är ett av flertalet projekt i BoStad2021 som är en del av Jubileumssatsningen.

BoStad2021 är ett samverkansprojekt som ingår i Göteborgs 400-årsjubileum med målet att göra Göteborg till en ännu bättre stad. Satsningen innebär att 7 000 nya bostäder, utöver ordinarie bostadsproduktion, ska vara färdigställda till år 2021. Samarbetet omfattar byggaktörer i kommunal, privat och kooperativ regi, för ett antal av Göteborgs Stad utvalda projekt.

bostad2021_RGB

 

Bilder

För närvarande finns det inga bilder att visa.


Karta
 

Smörslottsgatan

Område: Robertshöjd
Omfattning: Ca 170 lägenheter
Status: Detaljplanearbete pågår
Planerad byggstart: 2018/2019
Planerad uthyrningsstart: 2020
Planerad inflyttning: 2021

 

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om nyproduktion för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet och när uthyrningen startar.

Är du idag hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du söka lägenhet via Omflyttningsplatsen, annars via Boplats. Registrera dig på boplats.se redan idag.