Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Hammarkulletorget

Hammarkulletorget


I anslutning till Hammarkulletorget planerar vi för ca 100 nya bostäder. Ett detaljplanearbete pågår och förutom bostäder kommer detaljplanen även att möjliggöra verksamhetslokaler.
Planområdet omfattar dels själva torgytan med sin befintliga centrumbyggnad men även ytan norr och öster om torget. Om allt går enligt plan kan detaljplanen vara antagen runt sommaren 2018.

Samtidigt utreds även möjligheten att få bygga ett flerbostadshus i Hammarparken väster om Hammarkulletorget. Huset, som vi kallar för Parkhuset och som innehåller drygt 30 lägenheter, är avsett att placeras rakt norr om Karnevalstråket i direkt anslutning till gångbanan.
Genom sin placering ramar det in Hammarparken på ett smakfullt sätt och förstärker samtidigt stråket till och från Hammarkulletorget.

Bilder
För närvarande finns det inga bilder att visa.


Karta
 

Hammarkulletorget

Område: Hammarkullen
Omfattning: Ca 100 lägenheter
Status: Detaljplanearbete pågår
Planerad byggstart: 2019
Planerad uthyrningsstart: 2019
Planerad inflyttning: 2020

Parkhuset

Område: Hammarkullen
Omfattning: Ca 30 lägenheter
Status: Bygglovsansökan inlämnad
Planerad byggstart: 2017
Planerad uthyrningsstart: 2018
Planerad inflyttning: 2019

 

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om nyproduktion för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet och när uthyrningen startar.

Är du idag hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du söka lägenhet via Omflyttningsplatsen, annars via Boplats. Registrera dig på boplats.se redan idag.