Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Hagforsgatan

Hagforsgatan

Illustration från tidigt planarbete, förändringar kan ske.

 
På den befintliga parkeringsytan mellan Hagforsgatan och Torpakolonin planerar Bostadsbolaget för närmare 200 hyreslägenheter fördelade på sex hus. De nya husen ska placeras så att befintliga hus även fortsatt har kontakt med koloniområdet.
 
Lägenheterna kommer att ha från ett till fyra rum och kök med tyngdpunkt på tvårummare. Liksom all nyproduktion kommer husen att ha hög tillgänglighet och hiss.

Befintliga parkeringsplatser försvinner och platserna att flyttas in i det nya parkeringshuset. Parkeringar kommer att vara tillgängliga även under byggtiden.

Tidsplan
Projektet kommer ut på samråd hos Stadsbyggnadskontoret under hösten 2016 och detaljplanen beräknas bli klar sommaren 2017.

Planerad byggstart för de två nordligaste bostadshusen är 2018 och om allt går enligt plan startar uthyrningen 2019 med inflyttning 2020. För resterande fyra hus planeras byggstart till 2020 med samma tidsperspektiv som de första husen.

En del av Jubileumssatsningen
Projektet ingår i BoStad2021 som är en del av Jubileumssatsningen.

bostad2021_RGB

 

 

BoStad2021 är ett samverkansprojekt som ingår i Göteborgs 400-årsjubileum med målet att göra Göteborg till en ännu bättre stad. Satsningen innebär att 7 000 nya bostäder, utöver ordinarie bostadsproduktion, ska vara färdigställda till år 2021. Samarbetet omfattar byggaktörer i kommunal, privat och kooperativ regi, för ett antal av Göteborgs Stad utvalda projekt.

Bilder

Klicka på bilden för större format.

Karta
 

Hagforsgatan

Område: Östra Torpa
Omfattning: Ca 200 lägenheter
Status: Planarbete inlett
Planerad byggstart: 2018
Planerad uthyrningsstart: 2019
Planerad inflyttning: 2019-2020

 

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om nyproduktion för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet och när uthyrningen startar.

Är du idag hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du söka lägenhet via Omflyttningsplatsen, annars via Boplats. Registrera dig på boplats.se redan idag.