Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Frihamnen

Frihamnen

Frihamnen ska länka samman Göteborgs centrum med Kvillebäcken, Lindholmen och Backaplan. Området ska förvandlas från ett ödsligt kajområde till en levande stadsdel.

Frihamnen kommer att växa fram i etapper. Den första deletappen innefattar 1 000 bostäder, 1 000 arbetsplatser och en jubileumspark som ska vara färdigt till 2021. Helt utbyggd år 2040 kommer Frihamnen att innehålla 9 000 bostäder, 15 000 arbetsplatser, sjukhus, skolor, handel, service och hotell med mera. Läs mer om planerna för området

Framtidenkoncernen har tilldelats mark i den första etappen och planerar för minst 600 lägenheter. Av dessa omkring 250 hyreslägenheter i Bostadsbolagets regi. Det är i nuläget inte klart hur våra hus ska se ut men vi uppdaterar här allt eftersom vi vet mer.

Bilder
För närvarande finns det inga bilder att visa.


Karta
 

Frihamnen

Område: Norra Älvstranden, Hisingen
Omfattning: Oklart
Läge: Samråd för detaljplan klart
Byggstart: 2017-2018
Planerad uthyrningsstart: 2019
Planerad inflyttning: 2020

 

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om nyproduktion för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet och när uthyrningen startar.

Är du idag hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du söka lägenhet via Omflyttningsplatsen, annars via Boplats. Registrera dig på boplats.se redan idag.