Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Briljantgatan

Briljantgatan
Briljantgatan_Vy1_webb
 

I Tynnered, intill Bostadsbolagets befintliga tegelhus, planerar bolaget att uppföra ett tiovåningshus med omkring 95 lägenheter. Byggnaden är placerad högst upp på höjden vid Briljantgatan med befintligt parkeringsdäck i söder och grönområdet mot spårvagnshållplatsen i norr.

Huset har två trapphus med vardera fyra lägenheter per våningsplan. Här kommer det att erbjudas lägenheter från ett till tre rum och kök, med tyngdpunkt på tvårummare. Samtliga lägenheter får inglasad balkong med vidsträckt utsikt. Huset får hiss och lägenheterna blir tillgänglighetsmärkta vilket innebär att även hyresgäster med exempelvis rullator eller rullstol kan röra sig lätt i huset. I entrévåningen ryms bl.a. cykelförråd, barnvagnsförråd och andra allmänna utrymmen.

Samråd
24 februari – 15 mars 2016 var projektet på Briljantgatan ute på samråd och om allt går enligt plan är detaljplanen klar i slutet av 2016.

En del av Jubileumssatsningen
Huset på Briljantgatan är ett av flertalet projekt i BoStad2021 som är en del av Jubileumssatsningen.

bostad2021_RGB

 

 

BoStad2021 är ett samverkansprojekt som ingår i Göteborgs 400-årsjubileum med målet att göra Göteborg till en ännu bättre stad. Satsningen innebär att 7 000 nya bostäder, utöver ordinarie bostadsproduktion, ska vara färdigställda till år 2021. Samarbetet omfattar byggaktörer i kommunal, privat och kooperativ regi, för ett antal av Göteborgs Stad utvalda projekt.

 

Bilder

För närvarande finns det inga bilder att visa.


Karta
 

Briljantgatan

Område: Tynnered
Omfattning: Ca 95 lägenheter
Status: Detaljplanearbete pågår
Planerad byggstart: 2017
Planerad uthyrningsstart: 2018
Planerad inflyttning: 2019

 

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om nyproduktion för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet och när uthyrningen startar.

Är du idag hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du söka lägenhet via Omflyttningsplatsen, annars via Boplats. Registrera dig på boplats.se redan idag.