REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker sommarvikarier inom städ

Nu söker vi sommarvikarier som ska jobba som lokalvårdare med trapphusstädning under ett antal veckor i sommar.

Tjänsterna är sommarvikariat och placerade i våra olika bostadsområden som finns i hela Göteborg. Längden på vikariaten varierar från tre till åtta veckor.

Vem är du?

Du som söker ska vara minst 18 år och trivas med fysiskt arbete. Du ska vara noggrann, ansvarsfull och ha lätt för kontakt med människor då du i arbetet kommer att träffa många av våra hyresgäster.

Ansökan

Skriv ett kort personligt brev där du berättar om dig själv och vad du har arbetat med tidigare. I brevet kan du, om du vill, ge önskemål på hur många veckor du vill arbeta.

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.

Har du frågor om tjänsten kontakta Sara Gustafsson på telefon 031-731 50 00.

Sista ansökningsdag: 2019-05-19

Ansök här

 

Om Bostadsbolaget:

Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi ingår i Framtidenkoncernen som är en del av Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 330 medarbetare för att ge goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster.

 

 

 

Publicerad 2019-03-11