REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker säsongsanställd trädgårdspersonal

Vill du skapa Sveriges bästa utemiljöer tillsammans med oss? Nu söker vi säsongsanställd trädgårdspersonal som under sex månader ska arbeta med löpande trädgårdsarbete och hålla fint i våra bostadsområden.
Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap och bidrar till att våra bostadsområden alltid är rena, gröna och trivsamma.

Arbetsuppgifter

Som säsongsarbetande trädgårdspersonal på Bostadsbolaget kommer du arbeta tillsammans med våra miljövärdar i något av våra tre distrikt i Göteborg. En vanlig arbetsdag innebär löpande yttre skötsel så som gräsklippning, plantering, ogräsrensning och renhållning. Helt enkelt att hålla rent och snyggt i våra bostadsområden.

Vem vi tror att du är:

Du som söker ska gärna ha dokumenterad erfarenhet från liknande arbete och hanterat de vanligast förekommande trädgårdsmaskinerna. Du ska ha relevant utbildning inom trädgård och yttre skötsel samt ha körkort (körkort för traktor är tillräckligt). I och med att du arbetar nära våra hyresgäster ser vi att du är social och serviceinriktad. Engagemang och eget ansvar genomsyrar alltid ditt arbete.

Din ansökan

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Gustafsson på 031-731 50 00.

Omfattning: Heltid, april-september 2019
Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Ansök här

 

Om Bostadsbolaget:

Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi ingår i Framtidenkoncernen som är en del av Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 330 medarbetare för att ge goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster.

 

 

Publicerad 2019-01-17