REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker fastighetsvärdar

Är du vår nya kollega? Nu söker Bostadsbolaget flera fastighetsvärdar till våra olika bostadsområden!

Vad gör en fastighetsvärd på Bostadsbolaget?
Att jobba som fastighetsvärd hos oss innebär ett stort ansvar samt en daglig kontakt med våra viktigaste intressenter – våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende.

För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö, våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också ett intresse och en nyfikenhet för ny teknik.

Rollen som fastighetsvärd kräver att du är en problemlösare som hugger in där det behövs och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt och med mycket eget ansvar, du har bland annat ansvar för ditt områdes budget.

Vem vi tror att du är
Du är social och trygg i ditt sätt mot andra människor. Du är bra på att planera, men kan också hantera och ställa om planeringen dagar som kanske inte riktigt blev som du tänkt dig. Det är en utmaning som sporrar mer än den stressar.

Rollen förutsätter även ett stort mått av kreativitet och flexibilitet. Du ska kunna göra rätt prioriteringar och balansera vad våra hyresgäster har för behov och önskemål i förhållande till Bostadsbolagets förutsättningar och riktlinjer.

Du ska också hantera vissa administrativa uppgifter, något som kräver att du är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt.

Vi tror också att du är en lagspelare. På Bostadsbolaget är vi övertygande om att vi når bäst resultat när vi arbetar tillsammans och har oavsett yrkesroll ett gemensamt ansvar för våra hyresgäster.

Vilka formella kunskaper krävs?
Du ska ha gymnasieutbildning samt någon fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning eller motsvarande yrkeskunskap.

Då vi försöker göra många reparationer själva kräver rollen att du har goda tekniska kunskaper. Exempel på reparationer är dörr- och fönsterjusteringar, snickeri, värme och ventilation samt i viss mån el.

I rollen ingår också att utföra avflyttningsbesiktningar samt att visa lägenheter för nya hyresgäster. Du behöver därför ha tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter.

Du har körkort (lägst B-behörighet), god datorvana samt god svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du kan prata fler språk.

Stämmer detta in på dig?
Då hoppas vi att du vill söka dig till oss! Vi erbjuder en arbetsplats med ett inkluderande arbetsklimat och ett transparant och öppet arbetssätt. Vi tror också på att stötta våra nyanställda så man får rätt förutsättningar in I sin nya roll.

Vi står inför ett generationsskifte och yrkesrollen fastighetsvärd står inför spännande utmaningar framöver. I framtiden ser vi större tekniska utmaningar då våra bostäder ska bli mer digitalt och tekniskt anpassade. En spännande resa vi hoppas du vill vara med på!

Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan så snart du kan, men senast den 31 oktober.

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ställa dessa till Maria Hultgren på telefon 031-731 50 00.

Ansök

 

Om Bostadsbolaget
Som ett av Göteborgs största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Hos oss får du chansen att utvecklas, utmanas och varje dag arbeta för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborg Stad. Bostadsbolaget har över 300 anställda som arbetar inom ett flertal olika yrken.

Publicerad 2018-10-11