REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker fastighetsvärdar!

Vår verksamhet utvecklas och behoven förändras. Därför söker vi fler engagerade kollegor som vill vara med och utveckla våra bostadsområden och ge service i toppklass till våra hyresgäster. Nu söker vi fastighetsvärdar till Hisingen, Hammarkullen och Centrum.

Vad gör en fastighetsvärd på Bostadsbolaget?
Att jobba som fastighetsvärd hos oss innebär ansvar och daglig kontakt med våra viktigaste intressenter – våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende.

För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö, våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också ett intresse och en nyfikenhet för ny teknik.

Fastighetsvärden är en problemlösare som hugger in där det behövs och gärna tar sig an nya utmaningar. Du arbetar fritt och med eget ansvar, du har bland annat ansvar för ditt områdes budget

Vem vi tror att du är
Du är social och trygg i ditt sätt mot andra människor. Du är bra på att planera, men kan också hantera och ställa om planeringen dagar som kanske inte riktigt blev som du tänkt dig. Det är en utmaning som sporrar mer än den stressar.

Rollen förutsätter även kreativitet och flexibilitet. Du ska kunna göra rätt prioriteringar och balansera vad våra hyresgäster har för behov och önskemål i förhållande till Bostadsbolagets förutsättningar och riktlinjer.
Du ska också hantera vissa administrativa uppgifter och vi tror att du är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt.

Vi tror också att du är en lagspelare. På Bostadsbolaget är vi övertygande om att vi når bäst resultat när vi arbetar tillsammans och vi har oavsett yrkesroll ett gemensamt ansvar för våra hyresgäster.

Vilka formella kunskaper krävs?
Du ska ha gymnasieutbildning samt någon fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning eller motsvarande yrkeskunskap.
Då vi försöker göra många reparationer själva kräver rollen att du har goda tekniska kunskaper.

Exempel på reparationer är dörr- och fönsterjusteringar, snickeri, värme och ventilation samt i viss mån el.
I rollen ingår också att utföra avflyttningsbesiktningar samt att visa lägenheter för nya hyresgäster. Du behöver därför ha tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter.
Du har körkort (lägst B-behörighet), god datorvana samt god svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du kan prata fler språk.

Stämmer detta in på dig?
Då hoppas vi att du vill söka dig till oss! Vi erbjuder en arbetsplats med ett inkluderande arbetsklimat och ett transparant och öppet arbetssätt. Vi tror också på att stötta våra nyanställda så man får rätt förutsättningar in i sin nya roll.

Vi står inför ett generationsskifte och yrkesrollen fastighetsvärd står inför spännande utmaningar framöver. I framtiden ser vi större tekniska utmaningar då våra bostäder ska bli mer digitalt och tekniskt anpassade. En spännande resa vi hoppas du vill vara med på!

Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan så snart du kan, men senast den 31 december.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2018-12-31

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Gustafsson på telefonnummer 031-731 50 00.

Ansök

 

Om Bostadsbolaget
Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 300 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster.

 

Publicerad 2018-12-06