REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker en upphandlare/inköpare

Nu söker vi en upphandlare/inköpare som vill stärka upp teamet på vår inköpsavdelning.

Arbetsbeskrivning

Som upphandlare/inköpare på Bostadsbolaget arbetar du med inköps- och marknadsanalyser, vår avtalsdatabas, avtals- och leverantörsuppföljning samt fungerar som upphandlings- och avtalsstöd för hela bolagets organisation. Du är en av fem kollegor på vår inköpsavdelning som utgår från kontoret i centrala Göteborg.

I rollen kommer du att handlägga upphandlingar enligt LOU, främst ramavtalsupphandlingar men också andra typer av upphandlingar. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna på inköpsavdelningen och samtliga beställare på Bostadsbolaget.

I arbetet ingår också att kommunicera och samverka med övriga bolag som ingår i Framtidskoncernen och upphandlingsenheten för Göteborgs stad.

Din bakgrund och kompetens

Du har tidigare erfarenhet av upphandling och fastighetsförvaltning. Du har en akademisk utbildning inom teknisk förvaltning alternativt upphandling eller har annan relevant utbildningsbakgrund.

Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, självgående, noggrann, kommunikativ och flexibel i ditt arbete. Du har lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Som person är du prestigelös och har lätt för att skapa nya kontakter och förtroendefulla relationer.

Din ansökan

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan senast den 28 februari.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Westerlund, inköpschef, på telefon 031-731 50 58.

Ansök här

 

Om Bostadsbolaget:

Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi ingår i Framtidenkoncernen som är en del av Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 330 medarbetare för att ge goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster.

Publicerad 2019-01-21