REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker en trygghetsvärd till Hammarkullen

Vill du vara med och utveckla staden genom att göra skillnad i våra hyresgästers boendemiljö? Tycker du om att möta människor i alla åldrar?

Vi söker dig som vill finnas på plats bland hyresgästerna på kvällar och helger. Din roll är framförallt trygghetsskapande och du är själv med och utformar arbetet.

Arbetsuppgifter
Som trygghetsvärd är din primära arbetsuppgift att skapa trygghet och trivsel i våra utvecklingsområden. Tillsammans arbetar ni med att öka hyresgästernas känsla av upplevd trygghet och gemensamt utvecklar ni arbetssätt för att nå det målet. Till stor del handlar arbetet om att vara tillgänglig för de boende i området, skapa goda relationer och att samverka med övriga aktörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Trygghetsvandra
  • Relationsskapande aktiviteter för de boende
  • Samverka med övriga aktörer i stadsdelen

Din bakgrund

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande socialt arbete.

Vi ser gärna erfarenhet kopplad till arbete ”på fältet” och självklart har du stor social förmåga och känsla för kommunikation och relationskapande arbete.

Som person har du lätt för att ta nya kontakter. Du är en trygg och mogen person som ger ett förtroendegivande intryck samtidigt som du är tydlig och duktig på att sätta gränser. Vidare har du en god inblick i kulturer och kunskap om olika strukturer i samhället. Vi ser gärna att du pratar flera språk där svenska i tal och skrift är ett krav.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Arbetstiderna är förlagda till kvällar och helger.

Din ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan senast den 30/6 2019.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Gustafsson på telefonnummer 031-731 50 00.

Ansök här

 

Om Bostadsbolaget:
Hjälp oss sträva ännu högre! Som ett av Göteborgs största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Hos oss får du chansen att utvecklas, utmanas och varje dag arbeta för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget ingår i Framtidenkoncernen som är en del av Göteborg Stad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerad 2019-06-10