REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker en Förvaltare till Hisingen

Som förvaltare hos oss på Bostadsbolaget får du en nyckelroll på distriktet och du förväntas hantera en rad varierande arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning

I rollen ligger ett nära samarbete med såväl interna som externa aktörer. Du deltar
tex. vid bostadsmöten och samrådsmöten med våra hyresgäster samt är ett aktivt stöd till områdets personal den dagliga verksamheten.

Befattningen innefattar också deltagande i projektarbete, medverkande i budget och prognosarbete, verksamhetsplanering samt ansvar för förvaltningsområdets miljö- och avfallsverksamhet.

Som förvaltare har du fullständigt personalansvar för yrkesgrupperna fastighetsvärdar, miljövärdar, fastighetsskötare och lokalvårdare.

Kvalifikationer

  • Du behöver ha en formell förvaltarutbildning och tidigare erfarenhet från arbete i fastighetsbranschen.
  • Du har erfarenhet från personalledning sedan tidigare och leder med ett tydligt, kommunikativt och kundorienterat arbetssätt.
  • Du har god förmåga att entusiasmera och kommunicera i tal och skrift.
  • Du har också integritet och god förmåga att etablera och hantera förtroendefulla relationer.
  • Du har goda kunskaper inom ekonomi samt innehar körkort.

Vad erbjuder vi dig?

På Bostadsbolaget arbetar vi aktivt med våra värderingar. Vi vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi vill att alla som arbetar hos oss är motiverade och arbetar tillsammans mot vårt gemensamma mål om att vara Göteborgs bästa hyresvärd. För att bli det jobbar vi långsiktigt och för en hållbar och miljöanpassad samhällsutveckling inom såväl hårda som mjuka frågor. Hos oss tror vi att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför t ex bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Vi värdesätter såklart också gott ledarskap och arbetar kontinuerligt med realtidsmätningar för att säkerställa god arbetsmiljö på samtliga våra arbetsställen.

Din ansökan

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

För mer information är du välkommen att kontakta Britt Bergström på telefon 031-731 50 00.

Ansök här

 

Om Bostadsbolaget:

Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med fler än 24 200 lägenheter över hela Göteborg. Vi är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 330 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster.

Publicerad 2019-04-05