REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker en fastighetsvärd till Biskopsgården

Är du vår nya kollega? Nu söker Bostadsbolaget en fastighetsvärd som vill ingå i det engagerade teamet i Biskopsgården.
 
Välkommen till Biskopsgården. Här arbetar ett engagerat och drivet team som är öppet för hyresgästernas behov. Biskopsgården är ett område där Bostadsbolaget jobbar mycket med sociala frågor och boendeinflytande i nära samarbete med hyresgäster. Här arbetar idag tio fastighetsvärdar för att göra området trivsamt och vardagen enklare för våra hyresgäster. Nu söker vi en kollega med stor social förmåga som med lyhördhet, engagemang och intresse vill vara med och utveckla området. Är du den vi söker?
 

Vad gör en fastighetsvärd?

Att jobba som fastighetsvärd hos oss innebär ett stort ansvar och en daglig kontakt med våra viktigaste intressenter – våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende.
För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö, våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också ett intresse och en nyfikenhet för ny teknik.
Rollen som fastighetsvärd kräver att du är en problemlösare som hugger in där det behövs och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt och med mycket eget ansvar, du har bland annat ansvar för ditt områdes budget.

Vem vi tror att du är?

Du är social och trygg i ditt sätt mot andra människor. Du är bra på att planera, men kan också hantera och ställa om planeringen dagar som kanske inte riktigt blev som du tänkt dig. Det är en utmaning som sporrar mer än den stressar.
Rollen förutsätter även ett stort mått av kreativitet och flexibilitet. Du ska kunna göra rätt prioriteringar och balansera vad våra hyresgäster har för behov och önskemål i förhållande till Bostadsbolagets förutsättningar och riktlinjer.
Du ska också hantera vissa administrativa uppgifter, något som kräver att du är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt.

Vilka formella kunskaper krävs?

Du ska ha gymnasieutbildning samt någon fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning eller motsvarande yrkeskunskap.
Då vi försöker göra många reparationer själva kräver rollen att du har goda tekniska kunskaper. Exempel på reparationer är dörr- och fönsterjusteringar, snickeri, värme och ventilation samt i viss mån el.
I rollen ingår också att utföra avflyttningsbesiktningar samt att visa lägenheter för nya hyresgäster. Du behöver därför ha tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter.
Du har körkort (lägst B-behörighet), god datorvana samt god svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du kan prata fler språk.

Stämmer detta in på dig?

Då hoppas vi att du vill söka dig till oss! Vi erbjuder en arbetsplats med ett inkluderande arbetsklimat och ett transparant och öppet arbetssätt. Vi tror också på att stötta våra nyanställda så man får rätt förutsättningar in I sin nya roll.

Vi står inför ett generationsskifte och yrkesrollen fastighetsvärd står inför spännande utmaningar framöver. I framtiden ser vi större tekniska utmaningar då våra bostäder ska bli mer digitalt och tekniskt anpassade. En spännande resa vi hoppas du vill vara med på!
Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan så snart du kan, men senast den 5 maj.

Har du frågor om tjänsten?

Vänligen kontakta Sara Gustafsson på telefon 031-731 50 00.

Ansök här

Om Bostadsbolaget:

Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi ingår i Framtidenkoncernen som är en del av Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen. Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Hos oss får du chansen att utvecklas, utmanas och varje dag arbeta för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster.
Publicerad 2019-03-26