Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker en energistrateg

Nu söker vi en energistrateg till Bostadsbolaget. Hos oss får du möjlighet att vara med och driva och forma det strategiska energiarbetet.

Arbetsbeskrivning
Enheten är ett stöd inom energifrågor till bolagets övriga funktioner. Som energistrateg blir du även vår representant i dialog och samarbeten med Framtidenkoncernens bolag och moderbolag, Göteborg Energi, myndigheter och andra företag. Du kommer även att ha ett samordningsansvar för energigruppen vilken ingår i avdelningen för Fastighetsutveckling.
Tillsammans med dina kollegor på avdelningen har du till uppgift att utveckla och förbättra det systematiska energiarbetet samt säkerställa att våra energimål är väl kända och implementerade i företagets organisation.
I dina arbetsuppgifter ingår även att utveckla vår energiuppföljning samt att bidra i arbetet med våra energiavtal. Det är också bra om du har förståelse för energisystem i allmänhet och även utifrån ett samhällsperspektiv.

I arbetsuppgifterna igår att:
– vidareutveckla energiarbetet inom bolaget
– energistrategi för bolaget
– samordna och driva energigruppen
– säkerställa energimålen i fastighetsutvecklingsplaner
– initiera och följa upp energieffektiviseringsprojekt
– stödja ny- och ombyggnadsprojekt i energifrågor och följa upp att energikraven följs
– analysera energistatistik och utvärdera energitillståndet i fastigheterna
– stötta driftorganisationen och samverka för en välfungerande driftoptimering på förvaltningsobjekten

Du kommer att jobba i nära samverkan med dina energikollegor samt koncernen i övrigt och även ingå i Framtidens Energigrupp.

Kvalifikationer

  • Du är civilingenjör med energi-/teknisk inriktning och med flerårig erfarenhet av att arbeta med energifrågor i fastigheter, gärna inom en större organisation. Rollen är dynamisk och innebär att du växlar mellan strategiska och mer operativa arbetsuppgifter.
  • Du är strukturerad i ditt arbetssätt, har förmåga att växla mellan helhetsperspektiv och detaljfrågor och har vana av att arbeta självständigt. Som person behöver du också vara drivande, lyhörd och kommunikativ. Eftersom arbetsuppgifterna delvis innebär samordningsansvar, nära kontakt med myndigheter, företag och hyresgäster bör du ha en genuin samarbetsförmåga och mycket lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.

Din ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Du ansöker via knappen nedan.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2018-03-01

För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta:
Chef för Fastighetsutveckling Camilla Hallquist, 031-731 50 00

Om Bostadsbolaget
Hjälp oss sträva ännu högre! Som ett av Göteborgs största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Hos oss får du chansen att utvecklas, utmanas och varje dag arbeta för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborg Stad.

Ansök
Publicerad 6 februari, 2018