REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Tuve

Bostadsbolagets Tuve är ett gott val för dig som gillar härligt friluftsliv och samtidigt vill ha nära till butiker och annan service. I Tuve har du nära till hav, skog och ängar. Här finns Hisingens svar på Slottskogen – Hisingsparken. Parken är ett fint strövområde med många olika djur och växter. Gillar du att sporta har du tillgång till en stor idrottsanläggning med bland annat ishall, motionscentral och motionsslingor.

Våra lägenheter ligger nära Tuve Torg, ett välutvecklat centrum med ett mångfaldigt utbud. Här finns bland annat två populära livsmedelsaffärer med låga priser. Området har också förskola, fritidshem och grundskola.

Tuves uppskattade treor är ljusa, välplanerade och välutrustade. De är genomgående, vilket innebär att de har fönster åt två håll. De flesta har balkong eller uteplats. Lägenheterna har grovtvättstuga med arbetsbänk, tvättho, torkskåp och plats för tvättmaskin. I Tuve finns även tvåor och fyror. Området är mycket barnvänligt.

 

Boendeinformation

Tvättstugor: Tvättstugor finns antingen på källarplanen eller fristående på gården. Kontakta din fastighetsvärd för frågor som gäller tvättstugan eller om du behöver en bokningsnyckel/bricka.

Parkering: Både uteplatser och garage finns för uthyrning. Kontakta din fastighetsvärd om du behöver en uteplats. Garage söker du via denna länk: Lediga garage

Sophantering: Här finns det en sopsug på varje gård. En för matavfall och en för övriga hushållsavfall. Det finns tre miljörum där du kan återvinna ditt avfall, du hittar på Glöstorpsvägen 45, Norumshöjd 9 och Västra Tuvevägen 55.

Kontakt
Boservice
Besöksadress: Norumshöjd 19
Besökstid: vardagar kl. 8-9, tisdagar även kl. 16-18 (ej jun-aug)

Anette, tel 031-731 55 02 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
Norumshöjd 45-77

Gabriel, tel 031-731 55 01 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
Norumshöjd 17-23, 78-84, 85-104

Kari, tel 031-731 55 03 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
Norumshöjd 1-8, 9-16, 24-44

När fastighetsvärden är ute och gör arbeten så kan telefonen vara kopplad till vårt Kundcenter som tar emot ditt ärende.

Uthyrare Helena
Telefon: 031-731 50 18, måndag - fredag, 8-12, 13-16
Uthyrare Linnea
Telefon: 031-731 50 84
Kontakta din lokala uthyrare om du är hyresgäst hos Bostadsbolaget och har frågor om uthyrning i andra hand, byta lägenhet, uppsägning och liknande.
Hyresdebiterare
Telefon: 031-731 60 20, måndag - fredag, 8-12, 13-16
Kontakta din lokala hyresdebiterare om du undrar något som rör din hyra.
Nyheter
Nu startar uppgraderingen av Framtidens Bredband

Från och med måndagen den 8 oktober och fram till och med juli 2019 ska vårt fibernät, Framtidens Bredband, uppgraderas. När migreringen sker i ditt område kan det uppstå ett avbrott i dina tjänster. Här hittar du all information du behöver inför uppgraderingen. ... Läs mer

Temperaturen i din lägenhet

Vilken temperatur ska det vara i din lägenhet? Det är en vanlig fråga, särskilt nu när det blir kallare ute. ... Läs mer

Nu startar uthyrningen av 113 nya hyresrätter i Tuve

Nu startar Bostadsbolaget uthyrningen av 113 nyproducerade hyresrätter i direkt anslutning till Tuve torg. Området är populärt för sitt naturnära läge och de tre nya husen erbjuder ett toppmodernt boende för den som vill ha närhet till både friluftsliv och torgets bekvämligheter. ... Läs mer

Fler nyheter

 
Gatunamn:
Norumshöjd
Byggnadsår: 1966-68
Antal lägenheter: 842
Hiss: Nej
Fiberbredband: Ja