Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Guldheden

Guldheden

Guldheden1Våra fastigheter ligger på södra Guldheden. Här är det gott om grönområden och bostäderna ligger mitt bland planteringar, björk- och talldungar. Det är gångavstånd ner till centrum, men det finns även ett torg precis i närheten, Dr Fries Torg med ett brett utbud av kommersiell service.

Hustyperna är av två skiftande karaktärer. Dels finns det punkthus och dels mindre trevåningshus. Lägenhetsytorna är varierande, den minsta är på 18 kvm och den största på 124 kvm. De flesta lägenheter är två rum och kök på cirka 52 kvm. Under 2005 växte området mot Toltorpsdalen med kvarteret Johannesörten där 66 lägenheter byggdes.

Boendeinformation

Tvättstugor:Tvättstugor finns antingen i källaren i ditt hus eller i nära anslutning till din trappuppgång. Det är lite olika tider och låsningssystem som gäller för de olika husen. Kontakta din kvartersvärd för frågor som gäller tvättstugan eller om du behöver en bokningsnyckel/bricka.

Parkering: Bostadsbolaget har tillgång till ett litet antal parkeringsplatser i Guldheden. Om du vill hyra parkeringsplats så kontakta din kvartersvärd för att se vad som finns ledigt.

Sophantering: Hur sophanteringen ser ut skiljer sig lite från hus till hus. Men de flesta hus kan sortera ut sitt matavfall från övriga hushållssopor som sedan slängs i särskilda moloker i nära anslutning till bostaden.

Kontakt
Boservice
Besöksadress: Doktor Westrings gata 13
Besökstid: vardagar kl. 8-9, tisdagar även kl. 16-18 (ej jun-aug)
Dick, tel 031-731 56 01 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
Syster Estrids gata 2 – 6, 5 – 13

Henric, tel 031-731 56 02 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
Dr Westrings gata 13 – 21, 14-36,
Dr Wengbergs gata 1-37, 2 – 36

Ervin, tel 031-731 56 10 – telefontid, vardagar kl. 8-16.
Dr Westrings gata 3-9, 2-10,
Syster Emmas gata 1-35,

När kvartersvärden är ute och gör arbeten så kan telefonen vara kopplad till vårt Kundcenter som tar emot ditt ärende.

Uthyrare Petra
Telefon: 031-731 50 90, måndag - fredag, 8-12, 13-16

Kontakta din lokala uthyrare om du är hyresgäst hos Bostadsbolaget och har frågor om uthyrning i andra hand, byta lägenhet, uppsägning och liknande.

Hyresdebiterare
Telefon: 031-731 60 20, måndag - fredag, 8-12, 13-16

Kontakta din lokala hyresdebiterare om du undrar något rör betalning av hyra.

Nyheter
Information kring fortsättningen på fasadrenoveringen

Som vi berättat tidigare avbröts fasadarbetet i Guldheden och Landala då entreprenören lämnade in konkursansökan. Vi har sedan dess arbetat intensivt för att på annat sätt kunna komma igång med arbetena igen. ... Läs mer

Angående avbruten fasadrenovering

Som vi berättat tidigare har fasadarbeten på Dr Westrings gata samt Landalabergen avbrutits då entreprenören lämnat in en konkursansökan. ... Läs mer

Containerdagar i Guldheden

Nu är det dags att rensa i källare och förråd. För dig som bor i Guldheden kommer container finnas tillgänglig under några dagar i april. ... Läs mer

Fler nyheter

 
Gatunamn:
Dr Westrings gata
Syster Estrids gata
Syster Emmas gata
Dr Wengbergs gata
Byggnadsår: 1950-54,1958,2005
Antal lägenheter: 948
Hiss: Delvis, höghusen har hiss
Fiberbredband: Ja
 

Länkar

Stadsdelen
Västtrafik