Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Press och media

Vi arbetar för trivsamma, trygga bostadsområden och för att vara en aktiv del i stadsutvecklingen. När vi gör något som kan vara intressant för fler än de närmst berörda kontaktar vi media och berättar om det här.

Pressmeddelanden

Tjejer målar för framtiden i Norra Biskopsgården

Lördagen den 2 juni invigs det konstverk vid Friskväderstorget som just nu skapas av ett gäng unga tjejer från Biskopsgården i samarbete med konstnären Elina Metso. ... Läs mer

Bostadsbolaget blir ägare av hela Friskväderstorget

Idag blev det klart att Bostadsbolaget köper den del av Friskväderstorget som ägs av Trophi. Därmed äger Bostadsbolaget hela Friskväderstorget och kan nu ta ytterligare ett steg i arbetet för en hållbar utveckling av Norra Biskopsgården. ... Läs mer

Uthyrningsstart i Kortedalas högsta hus

Idag startar Bostadsbolaget uthyrningen av 75 nyproducerade hyresrätter i det nya punkthuset som reser sig vid Kortedala Torg. Den gemensamma takterrassen med sin svårslagna utsikt och den moderna arkitekturen gör huset unikt i sitt slag. ... Läs mer

Fler pressmeddelanden
 

Presskontakt

Vi svarar gärna på frågor som rör vår verksamhet. Ring eller mejla mig så hjälper jag dig att komma i kontakt med rätt person på Bostadsbolaget.

Malin Pethrus, pressansvarig
Malin Pethrus
Pressansvarig
malin.pethrus@bostadsbolaget.se
031-731 51 13

 

Du hittar även mycket material i vårt pressrum på Mynewsdesk. Där finns bland annat högupplösta bilder. Följ Bostadsbolaget på Mynewsdesk.
 

Logotyp & grafisk profil

Är du samarbetspartner och behöver tillgång till vår logotyp eller grafiska profil? Ring vår växel 031-7315000 och be att få prata med någon på Marknad & Kommunikation.