Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Press & Media

Vi arbetar för trivsamma, trygga bostadsområden och för att vara en aktiv del i stadsutvecklingen. När vi gör något som kan vara intressant för fler än de närmst berörda kontaktar vi media och berättar om det här.

Pressmeddelanden

Hyrorna för 2017 är klara

Bostadsbolaget och Hyresgästföreningen har enats om 2017 års hyresnivåer. Hyresförändringarna gäller från 1 mars 2017 och regleras på hyresavin för maj månad. ... Läs mer

Bostadsbolaget tar över byggplaner på Kortedala Torg

Som ett led i Framtidenkoncernens geografiska samordning tar Bostadsbolaget över systerbolaget Familjebostäders nyproduktion på Kortedala Torg. På platsen planeras ett punkthus med cirka 75 lägenheter stå klart våren 2019. ... Läs mer

Medarbetare prisas för trygghetsskapande barnsatsning

Alla har ett ansvar och möjlighet att bidra i arbetet för trygga och trivsamma boende- och arbetsmiljöer. Kring detta handlade Framtidenkoncernens Trygghetskonferens där två medarbetare mottog pris för sina särskilda insatser på området. ... Läs mer

Fler pressmeddelanden
 

Presskontakt

Vi svarar gärna på frågor som rör vår verksamhet. Ring eller mejla mig så hjälper jag dig att komma i kontakt med rätt person på Bostadsbolaget.

Malin Pethrus, pressansvarig
Malin Pethrus
Pressansvarig
malin.pethrus@bostadsbolaget.se
031-731 51 13

 
Du hittar även mycket material i vårt pressrum på Mynewsdesk. Där finns bland annat högupplösta bilder. Följ Bostadsbolaget på Mynewsdesk.
 

Logotyp & grafisk profil

Är du samarbetspartner och behöver tillgång till vår logotyp eller grafiska profil? Ring vår växel 031-7315000 och be att få prata med någon på Marknad & Kommunikation.