Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Press & Media

Vi arbetar för trivsamma, trygga bostadsområden och för att vara en aktiv del i stadsutvecklingen. När vi gör något som kan vara intressant för fler än de närmst berörda kontaktar vi media och berättar om det här.

Pressmeddelanden

Aktivitetshuset invigs i Hammarkullen

Tisdagen den 6 mars kl 17 är det dags för den officiella invigningen av Aktivitetshuset i Hammarkullen. I lokalerna, fördelade på hela 600 kvadratmeter, finns gott om plats för föreningar, nätverk och hyresgäster att mötas och samlas kring olika aktiviteter. ... Läs mer

Samarbete för ökat boinflytande

Nu tar Bostadsbolaget och Hyresgästföreningen ett samlat grepp kring trygghets- och trivselfrågor i fyra av Bostadsbolagets områden. I Rannebergen, Hammarkullen, Tynnered och Norra Biskopsgården startar nu en stor satsning för att öka inflytande, gemenskap och trygghet. ... Läs mer

Framtidens Bredband tecknar avtal med kommunikationsoperatör för 72 000 lägenheter

Idag blev det klart att Framtidenkoncernen efter ny upphandling ger iTUX fortsatt uppdrag att leverera digitala tjänster i det öppna fibernätet Framtidens Bredband. Avtalet berör 72 000 allmännyttiga lägenheter och lokaler i Göteborg. ... Läs mer

Fler pressmeddelanden
 

Presskontakt

Vi svarar gärna på frågor som rör vår verksamhet. Ring eller mejla mig så hjälper jag dig att komma i kontakt med rätt person på Bostadsbolaget.

Malin Pethrus, pressansvarig
Malin Pethrus
Pressansvarig
malin.pethrus@bostadsbolaget.se
031-731 51 13

 

Du hittar även mycket material i vårt pressrum på Mynewsdesk. Där finns bland annat högupplösta bilder. Följ Bostadsbolaget på Mynewsdesk.
 

Logotyp & grafisk profil

Är du samarbetspartner och behöver tillgång till vår logotyp eller grafiska profil? Ring vår växel 031-7315000 och be att få prata med någon på Marknad & Kommunikation.