Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Press & Media

Vi arbetar för trivsamma, trygga bostadsområden och för att vara en aktiv del i stadsutvecklingen. När vi gör något som kan vara intressant för fler än de närmst berörda kontaktar vi media och berättar om det här.

Pressmeddelanden

Unik labbverksamhet ska locka unga till fastighetsbranschen

Fastighetsbranschen är en framtidsbransch men ett okänt område för många unga. Samtidigt har branschen ett växande behov av att attrahera bra arbetskraft. Därför startar Framtidenkoncernen i Göteborg Framtidens Fastighetslabb. ... Läs mer

Mer lek och aktivitet i Hammarkullen och Biskopsgården

En generationsöverskridande aktivitetsarena med Göteborgs första interaktiva musik- och dansmaskin i Norra Biskopsgården. En vacker och trygg utemiljö som ingång till parkleken och det planerade aktivitetshuset i Hammarkullen. Detta blir nu verklighet tack vare Bostadsbolaget och Boverkets stöd till utemiljöer. ... Läs mer

Bostadsbolaget och Willhem planerar fastighetsaffär i Biskopsgården

Vid styrelsemöte den 28 september beslutade Bostadsbolagets styrelse att gå vidare med planerna kring en fastighetsaffär i Biskopsgården. ... Läs mer

Fler pressmeddelanden
 

Presskontakt

Vi svarar gärna på frågor som rör vår verksamhet. Ring eller mejla mig så hjälper jag dig att komma i kontakt med rätt person på Bostadsbolaget.

Eva Jonasson, kommunikationsansvarig
Eva Jonasson
Kommunikationsansvarig
eva.jonasson@bostadsbolaget.se
031-731 50 41

 
Du hittar även mycket material i vårt pressrum på Mynewsdesk. Där finns bland annat högupplösta bilder. Följ Bostadsbolaget på Mynewsdesk.
 

Logotyp & grafisk profil

Är du samarbetspartner och behöver tillgång till vår logotyp eller grafiska profil? Ring vår växel 031-7315000 och be att få prata med någon på Marknad & Kommunikation.