Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Tuve Centrum

Strax norr om Tuve Centrum planerar Bostadsbolaget att bygga tre punkthus på sju-nio våningar. Lägenheterna som byggs blir 1-3 rum och kök med tyngdpunkt på tvårummare.
 

 
Husen kommer att ha bra tillgänglighet och bli ett bra komplement till befintliga hus från 1960-talet. I området finns också god tillgång till service och allmänna kommunikationer.
 
Vad händer just nu?
Byggstarten för nybyggnationen av bostäder norr om Tuve Centrum börjar nu närma sig. Förskolan, som idag ligger på den aktuella platsen, håller på att flytta till nybyggda lokaler på andra sidan Nolehultsvägen. Projektet startar i oktober 2017 med att anlägga en ny parkeringsyta norr om de nya husen, som sedan kommer att fungera som etableringsyta för bygget. Arbetet med de nya husen startar i början av februari 2018. Inflyttning planeras från sommaren till senhösten 2019.

 

Område: Tuve
Omfattning: 114 lägenheter
Status: Detaljplanen har vunnit laga kraft
Byggstart: 2018
Planerad uthyrningsstart: Hösten 2018
Planerad inflyttning: Hösten 2019

 

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om nyproduktion för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet och när uthyrningen startar.

Är du idag hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du söka lägenhet via Omflyttningsplatsen, annars via Boplats. Registrera dig på boplats.se redan idag.