Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Hagforsgatan

På den befintliga parkeringsytan mellan Hagforsgatan och Torpakolonin planerar Bostadsbolaget för närmare 200 hyreslägenheter fördelade på sex hus. De nya husen ska placeras så att husen som står där idag även fortsatt har kontakt med koloniområdet.
 

 
Lägenheterna kommer att ha från ett till fyra rum och kök med tyngdpunkt på tvårummare. Liksom all nyproduktion kommer husen att ha hög tillgänglighet och hiss.
 
Befintliga parkeringsplatser försvinner och platserna att flyttas in i det nya parkeringshuset. Parkeringar kommer att vara tillgängliga även under byggtiden.
 
Vad händer just nu?
Samrådsfasen är nu avslutad och byggstart är planerad till slutet av 2019. Tidpunkten är osäker och har senarelagts pga den pågående utbyggnaden av Östra Sjukhuset. Under tiden Östra sjukhuset byggs ut angör ambulanshelikoptrarna via en provisorisk inflygningskorridor. Korridoren går rakt över platsen för de nya bostäderna och innebär att vi inte kan resa byggkranar under tiden.
 
Ett nytt p-däck planeras där det idag är befintlig markparkering i korsningen Uddeholmsgatan/Helleforsgatan. Planen är att starta med det nya p-däcket och därefter fortsätta med bostadshusen. Första inflyttning är planerad till 2021 men kommer preliminärt att ske etappvis fram till 2024. Uthyrningsstart är planerad till 2020.

 
Område: Östra Torpa
Omfattning: Ca 200 lägenheter
Status: Planarbete inlett
Planerad byggstart: 2019
Planerad uthyrningsstart: 2020
Planerad inflyttning: 2021-2024
 

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om nyproduktion för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet och när uthyrningen startar.

Är du idag hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du söka lägenhet via Omflyttningsplatsen, annars via Boplats. Registrera dig på boplats.se redan idag.

 

Klicka på bilden för större format.

bostad2021_RGB
 
 
 
Projektet ingår i BoStad2021 som är en del av Jubileumssatsningen.