Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Briljantgatan

I Tynnered, intill Bostadsbolagets befintliga tegelhus, planeras det för ett tiovåningshus med 99 lägenheter. Byggnaden är placerad högst upp på höjden vid Briljantgatan med befintligt parkeringsdäck i söder och grönområdet mot spårvagnshållplatsen i norr.
 
Briljantgatan_Vy1_webb
 
Huset har två trapphus med respektive fem och sex lägenheter per våningsplan. Här kommer det att erbjudas lägenheter från ett till tre rum och kök, med tyngdpunkt på tvårummare. Samtliga lägenheter får inglasad balkong med vidsträckt utsikt. Huset får hiss och lägenheterna blir tillgänglighetsmärkta vilket innebär att även hyresgäster med exempelvis rullator eller rullstol kan röra sig lätt i huset. I entrévåningen ryms bl.a. cykelförråd, barnvagnsförråd och andra allmänna utrymmen.
 
Vad händer just nu?
I september 2017 antogs detaljplanen av Byggnadsnämnden. Detaljplanen har i oktober överklagats.

 

Briljantgatan

Område: Tynnered
Omfattning: 99 lägenheter
Status: Detaljplanearbete pågår
Planerad byggstart: 2018
Planerad uthyrningsstart: 2019
Planerad inflyttning: 2020

 

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om nyproduktion för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet och när uthyrningen startar.

Är du idag hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du söka lägenhet via Omflyttningsplatsen, annars via Boplats. Registrera dig på boplats.se redan idag.

 

bostad2021_RGB
 
 
 
Projektet ingår i BoStad2021 som är en del av Jubileumssatsningen.