Hoppa till innehåll

Arbeta med oss

Tillsammans är vi på Bostadsbolaget över 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och över sitt företag. Att ha motiverade medarbetare är en av våra framgångsfaktorer.

LEDIGA JOBB

Spela roll

Ger plats för nya hyresgäster

2024-03-21
På Bostadsbolaget jobbar tolv personer heltid med att hyra ut lägenheter. Av de totalt 25 000 lägenheterna är oftast ett par hundra lägenheter uppsagda och därmed snart lediga för en ny hyresgäst. Men hur fungerar jobbet? Vad gör egentligen en uthyrare på dagarna?

Läs mer Ger plats för nya hyresgäster

Glädje – Tillsammans – Utmana

Våra värderingar är också våra drivkrafter. De säkerställer att vi agerar utifrån ett gemensamt perspektiv och beskriver hur vi ska vara – mot varandra som arbetskamrater, mot våra hyresgäster och i relationen till andra vi kommer i kontakt med.

Vi gör det ihop

För ett serviceföretag som Bostadsbolaget är engagerade och driftiga medarbetare en förutsättning för framgång. Att vara en god arbetsgivare är ett måste för att attrahera och behålla personal. Därför lägger vi bland annat stor vikt vid friskvård och kompetensutveckling.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar mångfalden bland stadens medborgare varpå jämställdhet och mångfald är en viktig del i personalpolitiken.

Fastighetsakademin

Vill du utbilda dig inom fastighetsbranschen? Då kan Fastighetsakademin vara något för dig! Fastighetsakademin är en yrkeshögskola i Göteborg som ägs och drivs av ett 50-tal aktörer; både offentliga och privata fastighetsbolag. De flesta är verksamma i Västsverige. Framtidenkoncernen är med och driver Fastighetsakademin och som varje år tar emot praktikanter till sina bostadsbolag som Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder och Gårdstensbostäder. Sedan år 1999 har över 2000 medarbetare utbildats och arbetar nu inom fastighetsbranschen.
Läs mer och ansök till Fastighetsakademin här: www.fastighetsakademin.se.

Praktisera hos oss!

Ett sätt att få jobb är genom att praktisera på en arbetsplats och vi på Bostadsbolaget tar gärna emot praktikanter som vill lära sig mer om fastighetsbranschen. Två gånger per år, i maj för höstterminen och i november för vårterminen, har du möjlighet att skicka in din ansökan om praktikplats. Håll utkik efter vår annons!
Om du läser en trädgårdsutbildning erbjuder vi också praktikplatser inom utemiljö. Vi tar löpande emot ansökningar om praktikplats från studenter som läser en trädgårdsutbildning via mejl: praktik@bostadsbolaget.se