Hoppa till innehåll

Arbeta med oss

Tillsammans är vi på Bostadsbolaget runt 350 medarbetare som varje dag arbetar för att ge goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och över sitt företag. Att ha motiverade medarbetare är en av våra framgångsfaktorer.

LEDIGA JOBB

Publicerad

Vi söker en teknisk förvaltare

2021-10-11

Nu söker vi en driven och serviceinriktad teknisk förvaltare till distrikt centrum. ...

Vi söker tre fastighetsskötare

2021-10-04

Vi söker tre fastighetsskötare som ska skapa fina och trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster i Södra Biskopsgården, Hammarkullen och Kyrkbyn. ...

Vi söker en uthyrare

2021-09-30

Vi söker ytterligare en uthyrare till vårt team med bostadsuthyrare. Du blir en i teamet inom vår uthyrnings- och debiteringsenhet där vi ansvarar för all bostadsuthyrning samt debitering inom Bostadsbolaget.   ...

Är du Bostadsbolagets nya HR-chef?

2021-09-21

Vi söker nu en erfaren HR-chef för ett spännande och utvecklande arbete på Bostadsbolaget. Vill du arbeta både brett och djupt i HR-frågor och drivs av att arbeta i en dynamisk miljö, så kan rollen som HR-chef på Bostadsbolaget vara din nästa tjänst! ...

Vi söker serviceinriktade fastighetsvärdar

2021-09-17

Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. Nu söker vi tre fastighetsvärdar som vill vara med oss på resan! ...

Vi söker fyra miljövärdar

2021-09-14

Har du tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete och är redo för en riktig utmaning? Vill du arbeta samhällsnyttigt i ett område under stor utveckling? Nu söker vi dig som vill skapa trivsamma utemiljöer för våra hyresgäster i Tynnered/ Västra Järnbrott, Rannebergen och Norra Biskopsgården. ...

Fler lediga jobb›

Glädje – Tillsammans – Utmana

Våra värderingar är också våra drivkrafter. De säkerställer att vi agerar utifrån ett gemensamt perspektiv och beskriver hur vi ska vara – mot varandra som arbetskamrater, mot våra hyresgäster och i relationen till andra vi kommer i kontakt med.

Vi gör det ihop

För ett serviceföretag som Bostadsbolaget är engagerade och driftiga medarbetare en förutsättning för framgång. Att vara en god arbetsgivare är ett måste för att attrahera och behålla personal. Därför lägger vi bland annat stor vikt vid friskvård och kompetensutveckling.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar mångfalden bland stadens medborgare varpå jämställdhet och mångfald är en viktig del i personalpolitiken. Ett sätt in i arbetslivet är genom praktik eller en trainee-anställning och vi erbjuder ofta möjlighet till sådana samarbeten.

Har du frågor om Bostadsbolaget som arbets- eller praktikplats? Kontakta gärna Sara Gustafsson, Elisabeth Carlsson eller Maria Hultgren på vår HR-avdelning via växelnummer 031-731 50 00.

Fastighetsakademin

Vill du utbilda dig inom fastighetsbranschen? Då kan Fastighetsakademin vara något för dig!
Fastighetsakademin är en yrkeshögskola i Göteborg som ägs och drivs av ett 50-tal aktörer; både offentliga och privata fastighetsbolag. De flesta är verksamma i Västsverige. Framtidenkoncernen är med och driver Fastighetsakademin och som varje år tar emot praktikanter till sina bostadsbolag som Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder och Gårdstensbostäder. Sedan år 1999 har över 2000 medarbetare utbildats och arbetar nu inom fastighetsbranschen.

Läs mer och ansök till Fastighetsakademin här: www.fastighetsakademin.se.

Framtidens Fastighetslabb

Framtidens Fastighetslabb är ett upplevelsecenter där du får prova på att jobba i fastighetsbranschen via våra interaktiva stationer. Hos oss får elever från år 4-9 prova kreativa stationer som berättar om fastighetsbranschens olika yrken och hur vi bidrar till hållbar stadsutveckling i Göteborg.

Framtidens Fastighetslabb drivs av Framtidenkoncernen och är den första i sitt slag i Sverige. Alla stationer knyter an till läroplanens uppdrag om studie- och yrkesvägledning samt olika ämnens centrala innehåll om samarbete, problemlösning, reflektion och hållbar utveckling.

Läs mer! Framtidens Fastighetslabb