Hoppa till innehåll

Arbeta med oss

Tillsammans är vi på Bostadsbolaget över 330 medarbetare som varje dag arbetar för att ge goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och över sitt företag. Att ha motiverade medarbetare är en av våra framgångsfaktorer.

På grund av rådande situation med Covid-19 tar vi för närvarande tyvärr inte emot några praktikanter i vår verksamhet. Detta är en följd av rådande restriktioner och de riktlinjer vi arbetat fram inom bolaget för att minska smittspridningen. Vi önskar dig varmt välkommen att åter söka praktik hos oss längre fram. 

LEDIGA JOBB

Publicerad

Vi söker sommarvikarierande lokalvårdare

2021-02-22

Nu söker vi sommarvikarierande lokalvårdare som ska stötta upp när vår egen personal har semester. Som lokalvårdare på Bostadsbolaget arbetar du i första hand med trappstädning i våra fastigheter. Du är en viktig del av vår verksamhet och betyder mycket för våra hyresgäster eftersom ditt jobb bidrar till trivsel och trygghet. ...

Vi söker en Informationssäkerhetssamordnare

2021-02-19

Vi söker nu dig som vill vara med och förstärka vårt arbete inom GDPR, dataskydd och informationssäkerhet. ...

Vi söker handledare till våra sommarjobbande ungdomar

2021-02-18

Efter en lyckad satsning förra året kommer Bostadsbolaget även i år ta emot fler sommarjobbande ungdomar än vanligt. Totalt erbjuder vi 150 sommarjobb och bidrar på så vis till att fler unga få en meningsfull sommar och viktig arbetslivserfarenhet. För att kunna ta hand om ungdomarna på bästa sätt söker vi nu handledare som ska stötta och samordna. ...

Bostadsbolaget söker en administratör/arkivarie till ekonomiavdelningen

2021-02-17

Vi söker en strukturerad administratör/arkivarie som ska ansvara för Bostadsbolagets diarium och utföra administrativa uppgifter för vår ekonomiavdelning. ...

Vi söker en uthyrningschef

2021-02-09

Nu söker vi en trygg och ansvarstagande uthyrningschef som ska leda och utveckla vår uthyrningsenhet. ...

Vi söker utvecklingsledare till Hammarkullen/Rannebergen

2021-02-03

Nu söker vi dig som vill bidra till utvecklingen av våra två områden Hammarkullen och Rannebergen. Som utvecklingsledare leder och genomför du sociala projekt i våra områden. Vi söker därför dig som har ett stort och utpräglat intresse för integrationsfrågor och samhällsutveckling. ...

Vi söker serviceinriktade fastighetsvärdar

2021-01-22

Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi tre självgående fastighetsvärdar som vill skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster i distrikt Centrum och Hisingen. ...

Vi söker säsongsanställd trädgårdspersonal

2020-12-09

Vill du skapa Sveriges bästa utemiljöer med oss? Nu söker vi säsongsanställd trädgårdspersonal som under sex månader ska jobba med löpande trädgårdsarbete och hålla fint i våra bostadsområden. ...

Fler lediga jobb›

Glädje – Tillsammans – Utmana

Våra värderingar är också våra drivkrafter. De säkerställer att vi agerar utifrån ett gemensamt perspektiv och beskriver hur vi ska vara – mot varandra som arbetskamrater, mot våra hyresgäster och i relationen till andra vi kommer i kontakt med.

Vi gör det ihop

För ett serviceföretag som Bostadsbolaget är engagerade och driftiga medarbetare en förutsättning för framgång. Att vara en god arbetsgivare är ett måste för att attrahera och behålla personal. Därför lägger vi bland annat stor vikt vid friskvård och kompetensutveckling.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar mångfalden bland stadens medborgare varpå jämställdhet och mångfald är en viktig del i personalpolitiken. Ett sätt in i arbetslivet är genom praktik eller en trainee-anställning och vi erbjuder ofta möjlighet till sådana samarbeten.

Har du frågor om Bostadsbolaget som arbets- eller praktikplats? Kontakta gärna Sara Gustafsson, Elisabeth Carlsson eller Maria Hultgren på vår personalavdelning via växelnummer 031-731 50 00.

Fastighetsakademin

Vill du utbilda dig inom fastighetsbranschen? Då kan Fastighetsakademin vara något för dig!
Fastighetsakademin är en yrkeshögskola i Göteborg som ägs och drivs av ett 50-tal aktörer; både offentliga och privata fastighetsbolag. De flesta är verksamma i Västsverige. Framtidenkoncernen är med och driver Fastighetsakademin och som varje år tar emot praktikanter till sina bostadsbolag som Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder och Gårdstensbostäder. Sedan år 1999 har över 2000 medarbetare utbildats och arbetar nu inom fastighetsbranschen.

Läs mer och ansök till Fastighetsakademin här: www.fastighetsakademin.se.

Framtidens Fastighetslabb

Framtidens Fastighetslabb är ett upplevelsecenter där du får prova på att jobba i fastighetsbranschen via våra interaktiva stationer. Hos oss får elever från år 4-9 prova kreativa stationer som berättar om fastighetsbranschens olika yrken och hur vi bidrar till hållbar stadsutveckling i Göteborg.

Framtidens Fastighetslabb drivs av Framtidenkoncernen och är den första i sitt slag i Sverige. Alla stationer knyter an till läroplanens uppdrag om studie- och yrkesvägledning samt olika ämnens centrala innehåll om samarbete, problemlösning, reflektion och hållbar utveckling.

Läs mer! Framtidens Fastighetslabb