REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Guider till Framtidens Fastighetslabb

Framtidens Fastighetslabb söker guider!

Framtidens Fastighetslabb är en unik satsning där skolklasser är välkomna för att uppleva fastighetsbranschen på ett lärorikt och spännande sätt. Den primära målgruppen är årskurs 4-9 samt studieyrkesvägledare, men även andra grupper av besökare kan förekomma.

Att visa besökarna vad de ska göra på labbet och samtidigt berätta om fastighetsbranschen är den huvudsakliga arbetsuppgiften som guide. Du arbetar tillsammans med en ansvarig koordinator som hjälper till att se så att besöket blir bra för besöksgrupperna. Du visar upp fastighetsbranschen, guidar besökarna vid de olika stationerna och visar hur de kan arbeta vidare med erfarenheter från besöket efteråt. Målsättningen är att få besökarna intresserade av branschen samt ge en rolig och lärorik upplevelse i Labbet.

Guidningen tar vanligtvis tre timmar. Oftast är man två eller tre guider beroende av antal besökare. Med för- och efterarbete blir arbetstiden cirka fyra timmar. Man jobbar vardagar kl 8-12 eller kl 12-16, efter behov.


Kvalifikationer
Som guide är det en grundförutsättning att du har god kommunikativ förmåga, tycker om att prata inför grupper och kan överblicka flera aktiviteter samtidigt.

Du som söker behöver ha en öppen och flexibel personlighet samt kunna möta och entusiasmera människor av olika åldrar och bakgrund på ett positivt och serviceinriktat sätt. Tydlighet och tålamod är också bra egenskaper att ha som guide. Fastighetslabbet innehåller mycket teknik och därför är det bra om du har ett visst mått av tekniskt kunnande och intresse. Har du erfarenhet från arbete eller fritidsintresse från guidning eller med barn och ungdomar eller erfarenhet från fastighetsbranschen så är det meriterande.

Du behöver vara över 19 år och ha en annan huvudsaklig sysselsättning då Fastighetslabbet inte kan garantera antal guideuppdrag eftersom antalet inbokade besök kan skifta mycket över veckorna.
Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Ansök senast: 2019-09-22

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta koordinator Louise på 070-592 20 59.

Framtidens Fastighetslabb finns på Bronsåldersgatan 60, vilket är ca 5 minuters gångväg från Opaltorget i Tynnered.
Vi rekryterar löpande varför du inte ska tveka att skicka din ansökan så snart som möjligt! 

Läs mer om Framtidens Fastighetslabb här. 

Ansök här

 

 

 

Publicerad 2019-09-02