REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Etapp 2 – uthyrningen fortsätter på Kortedala Torg

Denna vecka fortsätter Bostadsbolaget uthyrningen av 75 nyproducerade hyresrätter i det nya punkthuset som reser sig vid Kortedala Torg. I etapp två finns 10 lägenheter på vår Omflyttningsplats och 10 lägenheter på boplats.se att söka.


De moderna lägenheterna har stilrena och klassiska inredningsval som håller länge. Alla rum har ekparkettgolv förutom badrum och hall som har klinker. Väggar och tak är målade i ljusa färger och fönsterbänkarna är i kalksten. Lägenheten är utrustad med Framtidens Bredband – ett av marknadens modernaste och snabbaste fibernät. Inflyttning är planerad till strax innan sommaren 2019.

Läs mer här eller kontakta uthyrare Maria Jogén på 031-731 40 10.

Välkommen till Kortedala
Den gemensamma takterrassen med sin svårslagna utsikt och den moderna arkitekturen gör huset unikt i sitt slag.
– Det kommer att bli riktigt häftigt och utsikten blir magnifik, säger Joakim Stagemyr som är nyproduktionsansvarig på Bostadsbolaget.
Lägenheterna är från ett till tre rum och kök, tillgänglighetsanpassade och med egen balkong, med undantag för en marklägenhet. Hela 16 våningar upp finns den gemensamma takterrassen som alla hyresgäster har tillgång till. En mötesplats för umgänge med grannar och vänner med milsvid utsikt åt alla väderstreck.

Kortedala byggdes på 1950-talet och än idag är Kortedala torg är ett av Göteborgs mest levande stadsdelstorg. Här bor du nära natur, har torgets alla bekvämligheter runt hörnet och centrala Göteborg en spårvagnsresa bort. Huset är ritat av arkitektbyrån White som ville knyta an till områdets 1950-talshistoria genom inslag som exempelvis tidstypiska mönster i fasaden. Men intrycket är ändå modernt med upplysta delar och stråk av glas.
– I Kortedala finns idag få lägenheter som är tillgänglighetsanpassade och som har hiss. De som redan bor i området men vill ha det lite mer bekvämt får nu tillfälle till det utan att byta stadsdel eller boendeform, menar Joakim Stagemyr.

Publicerad 2018-08-09