Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Egnahemsvägen

Egnahemsvägen
Den 20 maj 2016 började inflyttningen i vårt första nya hus på Egnahemsvägen. Vi har fått en förhandstitt. Så fint!

Modernt och bekvämt boende i lugna Landala
I området mellan Landalabergen och Guldheden bygger Bostadsbolaget tre suterränghus. Husen kommer att vara på 6-7 våningar med fasader i tegel och slät plåt. I Bostadsbolagets lägenheter på Egnahemsvägen bor du modernt och bekymmersfritt. Här är nära till såväl Guldhedens grönska som Avenyns kultur- och restaurangliv.
 
Hög standard och valfrihet
De yteffektiva lägenheterna är modernt utrustade, en del med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummen är helkaklade och har klinkergolv. Samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare och det finns gott om förvaring. I hallen är det klinker vid dörren medan resten av lägenheten har ekparkett. Majoriteten har sitt förråd i lägenheten – praktiskt och nära. I lägenheterna högst upp i husen har vissa rum charmigt sluttande tak vilket inbjuder till kreativa möbleringslösningar. Du väljer själv bland våra kostnadsfria val, vilken typ av bänkskiva och kökskakel du önskar. Du kan också, mot en tillvalskostnad, välja diskmaskin till köket och elektrisk handdukstork till badrummet.
 
Delvis rökfritt
Av de totalt 70 lägenheterna kommer 24 att vara rökfria. Dessa är samlade i ett av de tre husen och där gäller rökförbud såväl i lägenheterna som på balkonger och i direkt anslutning till huset.
 
Tillgängligt
Liksom alla våra nyproduktioner är lägenheterna på Egnahemsvägen tillgänglighetsmärkta vilket innebär att de har rymliga badrum, hiss och låga trösklar. Det underlättar om du har lite svårt att röra dig.
 
Balkong och gårdsmiljö
Alla lägenheter har balkong, alternativt fransk balkong och vissa har egen uteplats. De flesta balkonger och uteplatser ligger mot den insynsskyddade skogssluttningen vilket gör det till en skön plats för rekreation och umgänge under årets soliga dagar. Balkongerna på det översta huset är inglasade. I österläge finns vackra planteringsytor som bäddar in husen i vacker grönska. I direkt anslutning till husen finns Landalabergens innegård vilken erbjuder en stor lekplats för barnen och gott om sittgrupper samt grillplats.
 
Landala, lugnet mitt i centrum
Det är svårt att hitta ett mer centralt boende i Göteborg än här. Landala ligger lite upphöjt över staden och med cykel rullar du ner till Avenyn på ett par minuter. Hållplatserna Wavrinskys plats och Chalmers ligger på minutavstånd och därifrån tar det bara fem minuter med spårvagn till Slottsskogen åt ena hållet och Korsvägen eller Vasaplatsen åt andra hållet. Även Kapellplatsen ligger på gångavstånd. Trots sitt centrala läge är området lugnt och det är nära till Guldhedens alla lummiga grönområden. På Landala torg finns en bra mix av butiker och restauranger. Till charmiga 50-talstorget Dr Fries Torg är det gångavstånd. I området finns också flera skolor och förskolor.
 
Parkering
Ett garage binder samman två av husen och det finns även tillgång till fler garageplatser i nära anslutning. Det nybyggda garaget är försett med ett grönt sedumtak som gör att det på ett naturligt sätt smälter in i miljön.
 
Ekonomisk frihet och trygghet
Hyresrätten innebär att du slipper låsa dina pengar. Ingen kontantinsats, inga lån.
 
Bekvämt och bekymmersfritt
Att bo i hyresrätt ger dig också mer fritid. Du slipper snöskottning, trädgårdsskötsel och underhåll. Du behöver heller inte bekymra dig om fel och reparationer. Vi fixar det som behövs.

Bilder
Egnahemsvägen

Planlösningar

Möblering och inredning är bara exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Karta
 

Egnahemsvägen

Område: Landala
Omfattning: 70 lägenheter, 15 garageplatser
Status: Bygge pågår
Byggstart: December 2014
Planerad uthyrningsstart: Våren 2015
Planerad inflyttning: Våren/Sommaren 2016

 

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om nyproduktion för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet.

Är du idag hyresgäst hos Bostadsbolaget kan du söka lägenhet via Omflyttningsplatsen, annars via Boplats. Registrera dig på boplats.se redan idag.