Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 

Bobutiken

Dags att göra om hemma? Besök Bostadsbolagets Bobutik. Här kan du beställa nya garderobsdörrar, golv eller fräscha upp ditt kök med nya luckor och bänkskivor.

Välkommen till Bobutiken

Besök gärna Bobutiken på Sten Sturegatan 18 där vår personal finns på plats för att hjälpa dig. Du som hyresgäst har möjligheten att byta golv, dörrar, köksluckor samt andra tillbehör. Du har även möjlighet att installera en tvättmaskin eller diskmaskin.

Kolla gärna in våra produktblad. Där hittar du information om de olika produkter och tillval som finns.

Tillval

På Bostadsbolaget vill vi öka hyresgästens inflytande över sitt boende och med ett tillvalskoncept skapas möjligheter för våra hyresgäster att kunna påverka sin lägenhets standard och förutsättningar att sätta en mer personlig prägel på sitt boende. Tillvalen är tidsstyrda till fem eller femton år beroende på vilken produkt det handlar om. Det innebär alltså att du betalar en extra kostnad för ditt tillval varje månad under som mest femton år.

Vilka tillval finns?

content_kakelVi har tagit fram produktblad som visar vilka tillval som går att göra för kök, badrum och övriga utrymmen. I produktbladen finns också uppgifter om hyra och tidsperiod för varje tillval. Du hittar produktbladen i den gröna rutan nedan.

Tyvärr har vi tillfälligt stoppat tillval av köksluckor, bänkskivor och kakel i följande områden:

Amhult
Eriksberg
Östra Kvillebäcken

Detta gäller nyare kök där stommar, täckskivor och/eller köksöar är i bok, ek eller körsbär. Vi återkommer så fort vi har en lösning för hur tillvalen kan ske på berörda områden.

Tänk på att färgerna du ser här på skärmen eller vid utskrift kan skilja sig från de verkliga färgerna. Välkommen in till Bobutiken om du vill se tillvalen i verkligheten.

Begränsningar i tillvalssystemet

För att kunna göra ett tillval får du inte ha någon skuld till Bostadsbolaget och hyran ska ha betalats i tid. Det finns också en beloppsgräns för hur mycket tillval du kan göra. Beloppsgränsen avgörs av antalet rum i lägenheten.

Är ni två personer på lägenhetskontraktet behöver båda signera tillvalsbeställningen och kunna visa upp legitimation för att beställa hyreshöjande tillval.

Bostadsbolagets tillvals-och underhållssystem har utvecklats tillsammans med Hyresgästföreningen.

 

Köksväljaren

Här kan du se hur ditt kök kan se ut med nya luckor, handtag och bänkskivor.

Öppettider

Det tar ibland tid att välja tillval så kom i god tid innan butiken stänger.

Måndag: 10.00-15.30
Tisdag: 10.00-18.00
Onsdag: 10.00-15.30
Torsdag: 10.00-15.30
Fredag: 10.00-15.30
Lördag-söndag: Stängt
Lunchstängt: 12.00-13.00

Besöksadress: Sten Sturegatan 18
Telefon: 031-731 51 90
bobutiken@bostadsbolaget.se