Hoppa till innehåll

Bobutik och tillval

Två hyresgäster besöker Bobutiken

Vill du göra om hemma?

På Bostadsbolaget vill vi öka hyresgästens inflytande över sitt boende. Med ett tillvalskoncept skapas möjligheter för våra hyresgäster att kunna påverka sin lägenhets standard, och att sätta en mer personlig prägel på sitt boende.

I vår Bobutik på Engelbrektsgatan 71 finns vår personal på plats för att hjälpa dig. Du som hyresgäst har möjligheten att byta golv, dörrar, köksluckor samt andra tillbehör. Du har även möjlighet att beställa en tvätt-pelare eller diskmaskin.

Vi har tagit fram produktblad som visar vilka tillval som går att beställa för kök, badrum och övriga utrymmen. I produktbladen finns också uppgifter om hyra och hyresperiod för varje enskilt tillval. Tänk på att färgerna du ser i datorn eller vid utskrift kan skilja sig från de verkliga färgerna.

Så här går det till

Det finns tre alternativ för att göra en tillvalsbeställning. Du kan göra ett personligt besök i vår fysiska Bobutik, kontakt oss via telefon/mejl eller besöka vår digitala bobutik.

Att tänka på inför din beställning 

  • För att kunna göra tillval får du inte ha några sena hyresinbetalningar, inte ha någon skuld till Bostadsbolaget och inte haft någon konstaterad störning under de senaste 12 månaderna.
  • Vi har ett maxbelopp beroende för hur stor din lägenhet är som inte får överskridas per lägenhet. För en 1:a är det 800 kr, för en 2:a är det 900 kr och för en 3:a och större så är det 1000 kr.
  • Det kan finnas tekniska begränsningar, vilket gör att alla tillval inte kan beställas till alla lägenheter. Vid frågor kontakta din fastighetsvärd eller Bobutiken.

Bostadsbolagets tillvalssystem har utvecklats tillsammans med Hyresgästföreningen.

Vår digitala bobutik

I vår digitala bobutik kan du testa dig fram bland tillvalen och välja det som passar dig bäst. Vi har tillvalsprodukter för bland annat kök, badrum, golv och garderober.


Besök vår digitala bobutik

Öppettider

Vi tar endast emot bokade besök. Kontakta oss för att boka en tid i Bobutiken.

Telefontider:
Tisdag-fredag 8-12
Måndag: stängt
031-731 51 90

bobutiken@bostadsbolaget.se
Besöksadress: Engelbrektsgatan 71

Frågor och svar om tillval

Här svarar vi på de vanligaste frågorna som vi får.

 

Hitta hit!