Hoppa till innehåll

Bobutik och tillval

Snickarbyxor med tumstock och verktyg i byxfickan
På grund av viss personalbrist samt svårighet att få fram material hos våra upphandlade entreprenörer så har vi längre leveranstid än vanligt, främst gäller detta golventreprenörer samt vitvaruleverantörer.
Vi ber om ursäkt för eventuella förseningar och arbetar så snabbt vi kan för att leverera i tur och ordning till er som beställt dessa tillval.

Dags att göra om hemma?

På Bostadsbolaget vill vi öka hyresgästens inflytande över sitt boende. Med ett tillvalskoncept skapas möjligheter för våra hyresgäster att kunna påverka sin lägenhets standard, och att sätta en mer personlig prägel på sitt boende.

I vår Bobutik på Sten Sturegatan 18 finns vår personal på plats för att hjälpa dig. Du som hyresgäst har möjligheten att byta golv, dörrar, köksluckor samt andra tillbehör. Du har även möjlighet att beställa en tvätt-pelare eller diskmaskin.

Vi har tagit fram produktblad som visar vilka tillval som går att beställa för kök, badrum och övriga utrymmen. I produktbladen finns också uppgifter om hyra och hyresperiod för varje enskilt tillval. Tänk på att färgerna du ser i datorn eller vid utskrift kan skilja sig från de verkliga färgerna.

För att göra en tillvalsbeställning har vi i dagsläget två alternativt. Du kan antingen göra ett personligt besök i Bobutiken eller göra beställningen digitalt via telefon och mejl.

  Att tänka på inför din beställning 

  • För att kunna göra tillval får du inte ha några sena hyresinbetalningar, inte ha någon skuld till Bostadsbolaget och inte haft någon konstaterad störning under de senaste 12 månaderna.
   • Vi har ett maxbelopp beroende för hur stor din lägenhet är som inte får överskridas per lägenhet. För en 1:a är det 600kr, för en 2:a är det 700 kr och för en 3:a och större så är det 800 kr.
   • Det kan finnas tekniska begränsningar, vilket gör att alla tillval inte kan beställas till alla lägenheter. Vid frågor kontakta din fastighetsvärd eller Bobutiken.


   Bostadsbolagets tillvalssystem har utvecklats tillsammans med Hyresgästföreningen.

   Vill du designa ditt nya kök digitalt?

   Då kan du använda vår digitala Bobutik. Testa dig fram och välj den kombination som passar dig bäst. Du kan beställa något av tillvalen: köksluckor, handtag, bänkskivor och stänkskydd till ditt kök.


   Här kan du som är hyresgäst hos Bostadsbolaget digitalt designa ditt nya kök.

   Öppettider

   Vi tar endast emot bokade besök. Kontakta oss för att boka en tid i Bobutiken.

   Telefontider: Tis-fre 8.00-12.00
   Måndag: stängt
   031-731 51 90
   bobutiken@bostadsbolaget.se

   Besöksadress: Sten Sturegatan 18

   Frågor och svar om tillval

   Här svarar vi på de vanligaste frågorna som vi får.

    

   Hitta hit!