REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Är du vår nya drift- och ventilationstekniker?

Nu söker vi en strukturerad och resultatinriktad drift- och ventilationstekniker med erfarenhet inom fastigheter som blir vår spetskompetens i alla frågor som rör ventilation och vill vara med och hjälpa oss att nå våra övergripande klimatmål.

Arbetsbeskrivning

Som drift- och ventilationstekniker ingår du  i energigruppen och delar tillsammans med ytterligare två tekniker på driftansvaret för Bostadsbolagets samtliga områden. Du har spetskompetens inom alla frågor som rör ventilation, både för driftavhjälpning och i specifika projekt. Erfarenhet från OVK, luftflödesinjustering, radon, energispar och rensningar är extra meriterande.

I rollen ingår även att delta i det operativa arbetet och vara ett kompetensstöd gentemot våra områdesdistrikt gällande alla tekniska installationer. Du hanterar även mindre åtgärder och felsökningar i mån av tid. Dessutom är du expertresurs inom frågor som rör ventilation gentemot våra projektansvariga och deltar löpande i olika projekt.

Rollen ingår i Bostadsbolagets energigrupp på avdelningen Fastighetsutveckling. Du arbetar med gruppens gemensamma målbilder genom att vara delaktig i att upprätta energistrategier för Bostadsbolagets alla byggnader, liksom att styra driften av de tekniska anläggningarna enligt dessa. En del av rollen innebär också att bevaka innovationer och nya ventilationslösningar på marknaden och initiera energispar- och underhållsprojekt för att hjälpa Bostadsbolaget att nå övergripande klimatmål.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Kompetensstöd till samtliga distrikt och fastighetsvärdar gällande tekniska installationer.
  • Prioritera bland underhållsprojekt för optimerad drift gällande ventilation.
  • Felsökning och hantering vid uppkomna driftstörningar.
  • Säkerställa att Bostadsbolaget uppfyller myndighetskraven gällande ventilation.
  • Felsökning och åtgärd vid mindre störningar i fastigheterna.
  • Följa upp utförda åtgärder utförda på ventilationssystem.
  • Initiera och följa upp pilotprojekt kring nya ventilationslösningar.

Kompetenskrav och kvalifikationer

Du har en utbildning motsvarande drift-/energitekniker eller ingenjör alternativt relevant flerårig erfarenhet från arbete inom området. Erfarenhet från arbete med tekniska installationer i fastigheter är en förutsättning, gärna med betoning på ventilation. Arbetet kräver också att du har mycket stor datorvana.

Personliga egenskaper

Arbetet ger stor frihet där du själv prioriterar och skapar din egen vardag, vilket förutsätter struktur och ansvarskänsla. Du är intresserad av hur tekniska installationer i fastigheter fungerar både i praktiken och i teorin. Uppdraget förutsätter ett strukturerat arbetssätt och god analytisk förmåga. Då du har daglig kontakt med både entreprenörer och fastighetsvärdar kräver tjänsten att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. För att lyckas med ditt uppdrag behöver du också vara resultatinriktad och drivande. Du är även bra på att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Din ansökan

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan senast den 28 februari.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Scheiene, energichef, på telefon 031-731 50 00.

Ansök här

 

Om Bostadsbolaget:

Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi ingår i Framtidenkoncernen som är en del av Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 330 medarbetare för att ge goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster.

Publicerad 2019-01-17