Brunnsbo

Brunnsbo på centrala Hisingen 

Det låter kanske som en klyscha med "nära till allt", men i Brunnsbo på centrala Hisingen är det sant. Brunnsbotorget är områdets eget närcentrum och några minuter bort ligger storköpens Backaplan. Dessutom kommer du mycket snabbt ut på de stora trafiklederna och har mycket bra förbindelser med Göteborgs city eller andra delar av stan.

I Brunnsbo är det också gångavstånd till daghem och grundskola för alla stadier. Områdets grönskande gårdar med gräsmattor, lekplatser och uppvuxna träd inbjuder till uteliv och samvaro. Lägenheternas storlek varierar från två till fem rum och kök. I våra populära höghus finns det mysiga tvåor med minikök och rymliga fyror på 104 kvm. Här finns också fyror på 87 kvm. Vi har också olika lägenhetsalternativ i trevåningshusen. Två och tre rum och kök, de flesta med balkong eller uteplats. De flesta badrummen är helt nybyggda med kakel och klinker. 

Områdesinformation

Gatunamn:  Anekdotgatan, Berättelsegatan, Brunnsbotorget, Humoreskgatan, Kåserigatan, Memoargatan
Byggnadsår: 1964-65
Antal lägenheter: 868
Hiss: Delvis, samtliga höghus har hiss
Fiberbredband: Ja

Tvättstugor: Tvättstugor finns i källarplanet och fristående på gården. Kontakta din kvartersvärd för frågor som gäller i tvättstugan eller om du behöver en ny bokningsnyckel/bricka.
Parkeringar: Både uteplatser och garage finns för uthyrning.
Sophantering: Hela området har sopsug, en för kompost och en för blandade sopor. Grovsoprum finns på Kåserigatan 2, Berättelsegatan 1 och Berättelsegatan 45.


Studentbostäder

Är du student i Göteborg och söker bostad? I så fall är du välkommen till våra nybyggda studentbostäder i Brunnsbo. Läs mer här.

Länkar