Jag är här för första gången

Första gången du loggar in behöver du fylla i ditt objektsnummer, hittar du det på dina hyresavier eller på ditt kontrakt.

Registrera dig

LOGGA IN

Hej du!

Vi har bytt inloggningssätt, ange ditt personnummer istället så går det bra...
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Återbrukets dag i Norra Biskopsgården

Lördagen den 22 april mellan kl 11 – 13 åker hästen Groms och hans hästkompis runt bland gårdarna och plockar upp sådant du vill skänka till Återbruksrummet.
(Ingen skräpplockning den här dagen alltså.)

Har du saker som du inte längre vill ha? Ställ ut det på gården så tar vi med oss det.
OBS! Inga möbler med tyg och bara hela och rena kläder.

Kl 11 – 12 kommer vi till gårdarna på Godvädersgatan.
Kl 12 – 13 kommer vi till gårdarna på Dimvädersgatan.

Den här gången följer det med en riktig häst som kompis till Groms och honom får man gärna klappa. Han älskar att bli gosad med!

Om Återbruket
Återbruksrummet ligger på baksidan av Sagogården, Godvädersgatan 25-46. Där kan lämna sådant som är helt och rent men som du inte längre behöver. Kanske hittar du också något här som du letat efter länge. Då är det bara att ta med sig hem, helt gratis!

Rummet är öppet onsdagar kl 18-21 och drivs av Hyresgästföreningen tillsammans med Bostadsbolaget med hjälp av frivilliga som finns på plats.
Vill du hjälpa till att hålla återbruksrummet öppet? Då kan du bli volontär hos Återbruket Miljöcoacherna. Mejla till miljocoacherna@gmail.com eller ta kontakt via facebooksidan Återbruket Miljöcoacherna.

Välkomna!
önskar
Bostadsbolaget och Hyresgästföreningen

Publicerad 20 april, 2017